2777
2789
عنوان

این حرفمو قبول دارید🤔

71 بازدید | 9 پست

خانواده حمایتگر مثل این میمونه 

تو وارد یه ساختمون ده طبقه میشی خانواده حمایتگر نقش اسانسور توی اون ساختمون دارن که توی ده دقیقه تو با طبقه دهم میرسی اما کسی که خانواده حمایتگر نداشته باشه مثل اون میمونه که اون ساختمون ده طبقه اسانسور نداشته باشه تو باید ساعتها از پله ها بری بالا فرق ما همیشه با ادمای که میبینم به به چه مستقل چقدر قوی نمیدونم به یه جایی رسیدن اینکه ما نگاه نمیکنیم به خانواده هاشون خودمون با اونا مقایسه مزکنیم مثل این بلاگرای انگیزشی اینا که با پول خانواده به یه جایی رسیدن میان توی اینستاگرام تبلیغ میکنن خودمون رسیدیم خودمون انجام دادیم عزیز تو اگر اون خانواده پشتت نبود حمایتشون نبود نمیتونستی دو قدم هم برداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من نه تنها خانواده حمایتگری نداشتم بلکه سنگ هم جلو پام میاندازن از ته قلبم میگم کاش اینا خانوا ...

افرین خانواده من سنگ که میندازن هیچ وقتیم به یه جایی میرسیم بجای ذوق شوق سرکوفت میزنن

اومده بودم بگم نه قبول ندارم که دیدم به شدددتتت درست میگی بلهههه قطعااا حمایت و پشتیبانی یکی از ارکا ...

افرین حتی شده حمایت زبونی که به ادم امید بده

ب نظرم خوشبختی و بدبختی ادم بخاطر خانوادس 💔💔💔

وایییییی حرف دل منو زدی توجه کردی دخترایی که تو خانواده پولدار با تصحیلات با شعور بزرگ میشن با چه خانواده های خوبی وصلت میکنن تا نسل های بعدشون این خوشبختی ادامه داره ولی ما بدبختا که خانواده هامون نابود اخرش گیر یکی بدتر از همینا میوفتیم