2777
2789
عنوان

همه بیان واجبه معنی این کارش چیه

58 بازدید | 10 پست

یه پسر حدود چند ماه با نگاهش و رفتارش و حرف هاش و‌‌‌.. فهمونده که من دوست داره من اینستاگرام نگاش میکردم که یهو بلاکم کرد 😀😂😀😂

بعد چون همو میبینم بعد بلاک رفتارش عوض نشد و خیای بهتر و صمیمی تر شد و مهربون تر شد 

و همین چند وقت پیش خیلی اتفاقی اومد طرفم و حرف زد و شمارمو گرفت و چیزی فرستاد 

ولی همونو فرستاد از اون بع بعد دیگه خبری ازش نیست 

و چیزی نفرستاده. م

اینم بکم که دختره نامزد داشته و داره نامزدی شو بهم میزنه و جدا میشه 

معنی این کارش چیه به نظرتون؟؟؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دختره کیه؟

الان داشتی درمورد پسر حرف میزدی ک

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان متوجه نشدم

الان داشتی درمورد یه پسره ک بلاکش کرده حرف میزدی 

ک یه دفعه از یه دختر حرف زدی 

اون دختره کیه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان داشتی درمورد یه پسره ک بلاکش کرده حرف میزدی ک یه دفعه از یه دختر حرف زدی اون دختره کیه؟

ع ربزم فک کنم تایپینگ ها اشتباه شده 

اول پسره دختر زو بلاک کرده تو اینستاگرام و بعد ازش شماره گرفته

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ع ربزم فک کنم تایپینگ ها اشتباه شده اول پسره دختر زو بلاک کرده تو اینستاگرام و بعد ازش شماره گرفته

من نفهمیدم چی شد فقط میدونم تکلیفش،با خودش روشن نیس 

ب نظرم فاصله بگیر