من چندین ساله عقدم این آقا یا خونه تهیه نکرده تازه میگه عروسی ندارم خونه ام نمیگیرم میخام دعوتشون کنم بیان خونمون بگم من پیش مادرشوهر نمیام خودم با پول طلاهام خونه رهن میکنم بنظرتون حرف ناحسابیع
سلام عزیزان امروز روز اول چله حدیث کسا هست و گروه داریم برای شرکت در گروهمون و شروع چله حدیث کسا ب صورت دست جمعی و انشاا.. حاجتروایی ب گروهمون در ایتا بپیوندید
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردا هم باید بری سرکار چون خرج خونه نمیده!!به نظر من که جالب نیست اشتباهه همین اول خیلی راحت میگه ندارم نمیکنم همینی که هست اینا کاره ویژه نیست مسئولیته انقدر راحت برخورد میکنه
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)