2777
2789
چرا خب؟

از پسر و دختر جماعت خواهر و برادر نمیشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم سن ۱۶ خیلی حساسه زیر بیست سال با هیچ پسری دوست نشووو چون بد تموم میشه حالا بمرور یا خودش میره یا عاشق هم میشید من‌دیدم ک میگم خوب نیست اصلا چیزی هم وجود نداره ب عنوان پسر دوست اجتماعی بمرور تبدیل میشه به ...بعدش خودت پشیمون میشی هیچ درد دل باهاشم نکن اصلا و ابدا عاقل باش 

چرا میشه بگین؟

حیف وقتت نیس صرف یه رابطه بیخود کنی؟

این تایمت وقت درس بزار ب یه جایی برس 

رابطه خواهر برادری الکیه 

من خودم تو سن ۱۴ سالکی همین تجربه رو داشتم تو زندگی بعد متاهلیم مشکل شد 

شوهرم فهمید با اون پسر بحثش شد 

باز خداروشکر طلاقمو گرفتم راحت شدم 

اون تورو الان مثل یه سرگرمی و بازیچه میبینه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

چرا خب

عزیزم چرا خوب نداره من واقعا نمیفهمم چرا انقدر سادن دخترا چرا اخه گلم خاهرم ول کن چرا نداره دوست بین دختر پسر به  جاهای دیگ ختم میشه مخصوصا ک تو این سن زود باور 

خب چرا؟

چون اصلا دوست معمولی دخترو پسر نداریم 

و خودشونو گول میزنن حتما چیز دیگه ای هست یا ایجاد میشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

حیف وقتت نیس صرف یه رابطه بیخود کنی؟این تایمت وقت درس بزار ب یه جایی برس رابطه خواهر برادری الکیه من ...

فکر نمیکنم ی همچین آدمی باشه 

بعد ی سوال ۱۴سالگی مگه تموم نشده این رابطه؟

چیکار داره به رابطه ی خودتون و همسرتون؟

فکر نمیکنم ی همچین آدمی باشه بعد ی سوال ۱۴سالگی مگه تموم نشده این رابطه؟چیکار داره به رابطه ی خودتون ...

شوهر سابقم خیلی بد دل بود و قبل ازدواج با من خیلی دختر باز بود 

همش از من از گذشتم می‌پرسید حتی یه بار زندانیم کرد ک ازم اعتراف بگیره 

منم بعد از ۲ سال ک هر روز ازم می‌پرسید خسته شدم و بهش گفتم لا یه پسری ۳ مته مجازی در ارتباط بودم 

بهم قول داده بود اگه بگم دیگه حرفی نمیزنه 

اما ب قولش عمل نکرد رفت با اون پسره حرف زد و آبرومو تو خانواده خودش و خودم برد 

و هر روز هم بهم طعنه می‌زد.

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

۴ ماهه الان و واقعا هم طرفو وابسته کردم هم خودمو واقعا پسر خوبیه

حتی اگ عاشقش بشی نه تحصیلی نداره ن شغلی نه وقته ازدواجه فردا هم مجبور شد و رفت خودت بمون و زخمات🤦🏻‍♀️

من اینکار احماقنه رو کردم ب مدت دوسال بعدش هیچی فقط دلم شکست 

شوهر سابقم خیلی بد دل بود و قبل ازدواج با من خیلی دختر باز بود همش از من از گذشتم می‌پرسید حتی یه با ...

اونی ک مجاری بوده بعد این همه سال پیداش کرده باهاش حرف زده؟

والا خودتونو فکر کنم کوتاهی کردین فقط بخاطر رابطه اینطوری...اونم بعد این همه سال و بچگی 

بعدش خودش ک میگین خیلی دختر باز بوده

۴ ماهه الان و واقعا هم طرفو وابسته کردم هم خودمو واقعا پسر خوبیه

ببین عزیزم ادم توی سن ۱۶ سالگی و حتی ۲۰، ۲۲ سالگی خیلی قدرت تشخیص نداره که کسی ادم خوبیه یا نه، چون عملا با ادمای زیادی درارتباط نبوده و حتی روانشناسی هم نخونده که ببینه ادما چجور اخلاقی دارن

مورد بعدی هم اینکه اصلا از مجازی نمیشه اخلاق کسی رو شناخت که ادم بگه کسی خوبه، مجازی خیلی خوب میشه خیلی چیزا رو پنهان کرد

در کل واقع بین باش، از این روابط توی این سن چیزی درنمیاد، خودتو گول نزن که مطمئنی پشیمونی داره

ادم خیلی جاها فکر میکنه عقلش میرسه ولی واقعیت اینطور نیست و خودت سنت بیشتر بشه میفهمی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch