2777
2789
عنوان

من گند زدم باز کاش بمیرم😭

412 بازدید | 32 پست

لطفا بخونین بچها🥲

من با ی نفر قبلا حرف میزدم 

ازش خیلی خوشم میومد و اینا 

ولی می گفت من آنلاین نمیشم زیاد و اینا منم اولاش باور کردم تا کم کم دیدم دو سه روز ی بار پیام میده و کلا سرد شده گفتم چرا اخلاقت عوض شده؟ گفت من اینجوریم همش وفلان

منم بعد ی مدت پیام دادم دیگ نمیخوام حرف بزنم و اونم گفت احترام میذارم بهت و همچین چیزایی

من دیگ بلاکش نکردم چون میدونستم پیام نمیده شمارشو داشتم و کلا هرچی مربوط بهش بود پاک کردم دو طرفه 

الان با ی نفر حرف میزنم خیلی پسر خوبیه و واقعا با هم خوبیم و ی احساس دو طرفه ریز پیش اومده

دیشب خوابیدم و اینا بیدار شدم دیدم یکی پیام داده حداقل از چنل لفت نمیدادی و اینا

اصلا نفهمیدم کیه رفتم بگم شما؟ 

دیدم شمارش برام هست پروفشم بازه گفتم ببینم کیه ک شمارش هست چرا من نمیشناسم وای انقدر خنگم از اسم نشناختم در این حد بهش فکر نمیکردم

دیدم همونه خیلی ی جوری شدم ی مدت طولانی حس ناکافی بودن بهم داده بود 

اگ میدونستم اونه یا جواب نمیدادم یا دیر جواب میدادم چون نیم ساعت بود پیام داده بود 

گفتم چرا عضو میخواستی برا چنلت 

ندیده هنوزه هوف خدایا چرا استرس گرفتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگهبه یکی دیگه حس داری جوابشو نده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دغدغه مردم و ببین تو رو خدا واقعا بهتون حسودیم میشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگهبه یکی دیگه حس داری جوابشو نده

دلم میخواد سرد جواب بدم بفهمه من چقدر اذیت شدم چرا ادما وقتی بهشون فکر نمیکنن دوباره برمیگردن؟ برا من همش پیش اومده این موضوع 

خب زشته من ی مدت طولانی حرف زدم باهاش یهو بی دلیل بزنم الان بلاکش کنممم ی جوریه

زشت نبود اون بهت حس کمبود میداد؟ 

یادٺ باشھ تا وقتے کھ نفس‌ میکشے،براے موفقیٺ دیࢪ ݩیسٺ !.(:🧸🌸💭.

دغدغه مردم و ببین تو رو خدا واقعا بهتون حسودیم میشه

حتما باید خیانت ببینم؟

یا از فقر و نداری بگم؟ 

تو مگه میدونی من چه مشکلاتی داشتم ک همچین چرت و پرتی میگی

خودم حالم بد هست مجبور نیستی بیای بیشتر بری رو مخم