2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم

128 بازدید | 12 پست

هر جمعه ما بحث داریم 

من هر روز هشت ساعت سر کارم وقتی میرسم خونه لهم 

یه جمعه وقت استراحتمه کع معمولا مامانم میگه چرا کار نمیکنی یا همش خوابی امروز هم که میگه همش خوابی یه تفریح نمیتونه بره ادم میگم حتما باید با من بری؟ 

نمیدونم واقعا چکار کنم به عنوان یه دختر واقعا حتی دیگه جسمم نمیکشه پولم که ندارن بگم تو خونه میشینم من اگه بشینم خونه و کار نکنم خرجای ضروریمم کسی نمیده یعنی ۲۰۰ تومن هم پول تو جیبی بهم نمیدن

از طرفی میبینه انقد خستم بعضی وقتا قلبم درد میگیره یه جمعه حق استراحت ندارم من؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی کاره سختی نیست

شما اکه هشت ساعت سرکاری منم هشت ساعت میرم

بچه هم دارم م کارهای خانه هم باید انجام بدم

بچه متوجه خستگی نمیشه ‌و درک نمیکنه پس مجبورم یکروز درمیان ببرمشون پارک

درکنار اینه همسر ازم توقع خانه مرتب و غذای خونگی داره

خانواده همسر توقع دید و بازدید دارن

باید بلد باشی مدیریت کنی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
عزیزم خیلی کاره سختی نیستشما اکه هشت ساعت سرکاری منم هشت ساعت میرمبچه هم دارم م کارهای خانه هم باید ...

زندگی خود ادم خییلیی فرق داره 

من دیگه از بیرون رفتن با اینا خستم ادمی هم نیستن که باهاشون بشه خوش گذروند

زندگی خود ادم خییلیی فرق داره من دیگه از بیرون رفتن با اینا خستم ادمی هم نیستن که باهاشون بشه خوش گذ ...

سعی کن خودتو قوی کنی

اینو از طرف من بشنو فکر کن نصیحته

قرار باشه با سرکار رفتن خسته بشی زندگی سخت میشه

مولتی ویتامین بخور . قرص اهن حتما بخور . گاهی وقت ها قهوه هم بخور

صبح ها حتتتتما چند تا ورزش با سرعت انجام بده ضربان قلبت بره بالا پمپاژ خون بره بالا تا خوابت بپره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
نه اینکه خیلی هم سخت باشه ها ولی رفت و امد و این همه بیرون بودن ادم رو خسته میکنه مخصوصا سه روزی که ...

بله. آدمو خسته و فرسوده میکنه وخیلی سخته و نیاز به حمایت دارین 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا