مرغ+ اب جوری که تا هفتاد درصد قابلمه باشه+ زردچوبه یه قاشق چایخوری پر + نمک و فلفل + پیاز بزرگ پوست کنده یا دو تا پیاز متوسط
روی حرارت متوسط رو به زیاد، سر قابلمه نصفه گذاشته بشه، سه ساعت پخته بشه، وقتی اب قابلمه داره کمتر میشه، حرارت رو متوسط رو به کم کنید
وقتی حسابی اب مرغ کم شد و مرغ هم کاملا پخت، اب قابلمه رو صاف کنید، ته قابلمه دو قاشق غذاخوری رب گوجه با روغن تفت بدید، مرغ ها رو کف قابلمه بچینید و اب صاف شده رو اضاف کنید و روی حرارت کم بذارید تا جا بیفته