2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار زرشک پلو فقط سالاد فصل حال میده قیمه هم اضافیه یه مدل غذا بسه مگر اینکه مهمان مرغ دلش نخواد که ...

عموم بدش از مرغ میاد پس قیمه باید باشه بعدم پسرشون فوت شده دیگه نمیشه ی مدل غذا

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
اصراف نکنید یه مدل غذا درست کنید میهمانتون هم معذب نشه اگه خواست شمارو دعوت کنه بعدا

نه عموم پسرش فوت شده دیگه گفتیم دعوتشون کنیم

عموم بدش از مرغ میاد پس قیمه باید باشه بعدم پسرشون فوت شده دیگه نمیشه ی مدل غذا

خدا رحمتش کنه عزیزم ولی ربطش رو متوجه نشدم چون فوت شده دو مدل باشه! خب پس قیمه ی تشریفاتی بذارید مثل قیمه نثار فقط با سالاد🤔

خدا رحمتش کنه عزیزم ولی ربطش رو متوجه نشدم چون فوت شده دو مدل باشه! خب پس قیمه ی تشریفاتی بذارید مثل ...

عموم بدش از مرغ میاد نمیخوره کلا بچه های پسرعموم بدشون از گوشت میاد پس باید دوتا درست کرد

به نظر من قرمه سبزی و مرغ لهتره

اره منم گفتم ولی چون غذارو مامان و خواهر میخوان درست کنن پس نظر من اعمال نمیشه نظر خودشون خخ