2777
2789

هوی و هوس بیچارم میکنه و نمیزاره انجام ندم واقعا کلافه شدم ، خیلی خیلیی اذیتم چیکار کنم بنظرتون😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔

خیلی ضعیفم خیلی توبه میکنم ولی هیجی به هیچی حالم از خودم بهم میخوره

کاش واضحتر میگفتی کمکت کنیم

ایقد دختر خوبیم نگرفتم چی میگی 😅

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی تکرار می کنی اینکارو روزانه؟

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

سلام عزیزم احساساتتو درک میکنم گاهی آدم به ی چیزی معتاد میشه که واقعا هیچ ارزشی نداره اولین قدم اینه اجازه ندی که عذاب وجدانت کم بشه نسبت به گناهت دوم اینکه تنها نباش شب ها زود بخواب و تمام چیزایی که باعث تحریک اون احساس میشن رو از بین ببر سعی کن فیلم عکس هایی که فکر می‌کنی باعث اذیت و آزارت میشه رو نبینی و اینکه ی چله نماز یا قرآن بگیر مثلا چهل روز سوره یاسین بخون به نیت ترک گناهت عزیزم مطمعن باش که خدا دوست داره به سمتش برگردی 

سلام کار خوبی میکنید که توبه می‌کنی .

سعی کن نماز بخونی و توکل کنید به خدا و زیاد بهش فکر نکن.

اون شیطانیه که می خواد تو همیشه گناه کنی 

فکر دهنتو پاک کنی همه چیز درست میشه

سعی کاری نکنی سمت همون گناه بری

و همیشه و هر روز ۷۰ بار استغفرالله بگو خیلی خوبه 

اولش سخته یه مدت انجام ندی نیازت کم میشه 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
کاش میشد ...😔💔

✨میدونی

چرا #توبه‌ قیمت‌ داره ؟!

چون‌ وقتۍ‌ میای‌ ڪه‌ میتونی نیاۍ...‌ 

مهم‌ اینه که

هر جا‌ هستۍ‌ و‌ فهمیدۍ

داری راهُ‌ اشتباه‌ میرۍ

برگردی🌹

کاربر آقا هستم لطفا در نوشتن کلمات مراعات کنید 

گناه عاقبت خوبی رو برای آدم رقم نمیزنه .اکثر آدمها که دچار مشکلات هستند واسه اینه که حداقل یه گناه رو انجام دادن .اگه میخوای زندگی با آرامشی داشته باشی ترک کن و به خدا پناه ببر.

ناامیدی و یاس = ابلیس

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی کانال نیست

میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم شاید بهترین کلیپ عُمر من باشه 

این کلیپ 👇

( محبت خداوند

شاید بهترین کلیپی که توی زندگیم دیدم)

و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

@NA_omidi6

لینک کانال در تلگرام 

کاربر آقا هستم لطفا در نوشتن کلمات مراعات کنید