2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
ببین عسلم الان هیچ آدمی آرومت نمیتونه بکنه و حتی نمیتونی حس و دلشورتو توصیف کنی ،به سمت خدا برو فقط ...

مرسی عزیزم، واقعا هیچی آرومم نمیکنه، خیلی قلبم مچاله شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:)با خودت تکرار کن خیلی.تو ایرادی نداشتی و چیزی از دست ندادی و خیلی با ارزشی..

بخدا که ایرادی نداشتم، اینقدر اذیتم می‌کرد و هرروز قهر بود منم فقط پا پیش نمیذاشتم برای آشتی ولی هیچ خطایی نکردم 

نمیبخشم، میخوام جدا بشم، خیلی کارها باهام کرد ولی این تیر خلاص بود

اگه شوهرت پشیمونه و دنبال فرصته یا حق طلاق ازش بگیر یا اگه چیزی داره بگو بزنه بنامت اونوقت اگه دیدی هنوز درست نشده جداشو 

مرسی عزیزم، واقعا هیچی آرومم نمیکنه، خیلی قلبم مچاله شده

واسه همسرت میترسم چون روایت داریم خدا گفته قلب انسان خونه منه، خونمو کسی خراب کنه به بدترین شکل ممکن خارش میکنم و برای اون بنده آسیب دیدم حتی اگر گناه های زیادی کرده باشه جلوی چشمش طوری جبران میکنم که اون غمش یادش بره و اون‌یکی غمش بی پایان باشه و همسرت در واقع این وسط بیچاره شده تو صبور باش و به خدا نزدیک 

بخدا که ایرادی نداشتم، اینقدر اذیتم می‌کرد و هرروز قهر بود منم فقط پا پیش نمیذاشتم برای آشتی ولی هیچ ...

می‌دونم عزیزدلم:)

جمله ای که گفتم رو ازت می‌خوام همیشه با خودت داشته باشیش .مهماتی هست برای جنگی که پیش رو داری

🦋✨

خیلی درکت میکنم :))دقیقا هم آدم از این میسوزه که تو با همه کمبود هاش موندی و نرفتی ولی تهش به جای قد ...

آره، 3 سال پیش داشتم جدا میشدم با کلی التماسش موندم و فرصت دادم، انگار بهش فرصت دادم تا کامل نابودم کنه، حس میکنم خورد شدم، باورم نمیشه 

بله میدونم، خودش یک لحظه هم حاضر نبود چنین چیزی را تحمل کنه

بگو خودتو بذار جای من، تو همچین چیزیو از من ببینی قبول میکنی که خیانت نیست و میخواستم حلالیت بگیرم. ببین اون که گردن نمیگیره که خیانت کرده، پس خیلی دنبال این نباش که بخواد قبول کنه، چون دروغ پشت دروغ تحویلت میده و بد از بدتر میشه. اگه میخوای زندگی کنی باهاش، یه فرصت بهش بده و درهمین حد بفهمون بهش که این اولین و آخرین فرصتی که میتونه داشته باشه. فقط نباید مدام بزنی توو سرش.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

اگه شوهرت پشیمونه و دنبال فرصته یا حق طلاق ازش بگیر یا اگه چیزی داره بگو بزنه بنامت اونوقت اگه دیدی ...

یه بار سر کتک زدن حق طلاق گرفتم، پشیمونیش ظاهریه، نمیتونم ببخشمش 

واسه همسرت میترسم چون روایت داریم خدا گفته قلب انسان خونه منه، خونمو کسی خراب کنه به بدترین شکل ممکن ...

من واقعا همسر خوبی بودم براش، از هر نظر که بگید، ولی نتونست ..

اسی عزیزم منو ببخش اینجا پیام می‌ذارم به خدا قسم مجبورم اکانتم شناسایی شده توسط شوهرم نمیخام خدایی نکرده آبرومو ببره برام گزارش میزنید؟ فقط ۱۰ تا گزارش نیاز دارم اسی تو هم بزن و هر کی زد لایکم کنه برای شما صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16595303/هر-وقت-انگشتری-که-به-اکسم-داده-بودم-دست-خالم-میبینم-قلبم-درد-میاد?postId=388841221

.

می‌دونم عزیزدلم:)جمله ای که گفتم رو ازت می‌خوام همیشه با خودت داشته باشیش .مهماتی هست برای جنگی که پ ...

مرسی عزیزم، چشم با خودم تکرار میکنم هرروز، کاش بهتر بشم