2777
2789
عنوان

کسی مثل من درگیر یه ادم بوده

184 بازدید | 39 پست

چهارسال پیش با یه پسری یک سال تو رابطه بودم خیلی دوسش داشتم ولی اون اخرش بی پولی رو بهونه کرد و رابطرو تموم کرد چهارساله هرشب اضطراب اینو دارم که با کسه دیگ ازدواج نکنه پیج کاریشو چک میکنم به یه دختره شک دارم ک باهاشه عکس دختره از جلو چشمم نمیره همش میترسم خسته شدم بهش فکر میکنم اشکام میریزه اگ یه روز اون اتفاق بیفته من باید چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فقط فراموشش کن. اگر کسی واقعا کسیو دوست داشته باشه میاد جلو و خودشو نشان میده. اون دنبال زندگی خوشی با این و اون هست بعد نشستی فکر اون میگی خودتو جمع کن. بعضی پسرا لیاقت ندارن 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

فدای ی تار موت بنظرت ارزششو داره خودتو داغون کنی زندگیتو بکن ب فکر آینده خودت باش

میترسم ازدواج کنه و من نتونم هضم کنم این قضیرو حالم بد شه چون من بعد رفتنش تجربه مشکلات اعصاب دارم یه ساله خوب شدم 

سلام فقط فراموشش کن. اگر کسی واقعا کسیو دوست داشته باشه میاد جلو و خودشو نشان میده. اون دنبال زندگی ...

تااخر عمر دوس دختر بگیره برام مهم نیس فقط میترسم ازدواج کنه و من نتونم این قضیرو هضم کنم و حالم بد شه قبلا بعد رفتنش کارم به دکتر اعصاب کشید

میترسم ازدواج کنه و من نتونم هضم کنم این قضیرو حالم بد شه چون من بعد رفتنش تجربه مشکلات اعصاب دارم ی ...

بنظرم من فراموش کن هرچی بوده ب قول خودت دیر یا زود این اتفاق میفته پس بگذر ازش اگه ایشالا خواستگار خوبی داشتی ازدواج کن برو دنبال بخت و زندگیه خودت

بنظرم من فراموش کن هرچی بوده ب قول خودت دیر یا زود این اتفاق میفته پس بگذر ازش اگه ایشالا خواستگار خ ...

هیچ ادم خوبی سراغم نمیاد نه دوسشون دارم هم منطقی بهشون نگاه میکنم کیس خاصی نیستن

تااخر عمر دوس دختر بگیره برام مهم نیس فقط میترسم ازدواج کنه و من نتونم این قضیرو هضم کنم و حالم بد ش ...

ازدواج کنه اون اگر تو میخواست می‌آمد خواستگاری پس فکرش پیش تو نیست تو فکرت پیشش نباشه برو مشاوره خودتو نجات بده 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd