2777
2789

بچه ها من قبلاً به نامزدی ناموفق داشتن یعنی خودم بهم زدم و کلا پسره از نظر خانواده فرهنگ هیچی به من نمی‌خورن در حدی نیستن اصلا مقایسه کنم با خودم بعد من الان سه ساله متاهلم و شوهرم و خانوادش افتضاحن و سر همین اعتماد به نفسم صفر شده و خودمو کوچیک می‌دونم بعد با این نامزد قبلیم فامیلن و همش مراسم و مهمونی و اینا من هی باید اینا رو ببینم از وقتی که من ازدواج کردم این خانواده نامزد قبلیم دماغشون رو میندازن مخصوصا خواهر پسره بالا تو مهمونی زنونه و سلام به زور میدن و یه عروس گرفتن هی طلا میندازن بهش و و خواهر پسره هی میخواد حرص منو از همه لحاظ دربیاره و با عروسه میان میرقصن و هی به رفتارهایی می‌کنه از سر عقده و به عروسه هم یاد دادن دماغتو بنداز بالا و قیافه بگیر اصلا رو شخصیتم هست سلام میدم و احترام میزارم وگرنه اینا کجا و احترام گذاشتن کجا و چند مدت اصلا اعتماد به نفسم صفر شده و اینا رو میبینم تته پته میوفتم می‌خوام سلام بدم و استرسی میشم و تو قیافم معلوم میشه چجوری قوی رفتار کنم جلو اینا مخصوصا تو مهمونی زنونه ها که اینا هستن راهنماییم کنید

شاید اینطور احساس میکنی چون روی رفتارشون حساس شدی

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخاطر اینکه از لحاظ مادیات کمتر از تو بود بهم زدی؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نمیشه بدبختی

پس کمش کن لااقل

وقتیم رفتی جایی بشین اونارو نبینی

نهاااایت اگرم دیدی خوب مهم نگیر خودت نخواستی دیگه پس نباید برات مهم باشن

این وسطم یهویی یا اونا یا شوهرت واکنشتو میبینن اوضاع بدتر میشه پس مهم نگیرر

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉