2777
2789
عنوان

پسره به خواهرم گفت بیا خونمون

657 بازدید | 27 پست

پسره گفت من میام دنبالت بریم کافه تازه داشتن اشنا میشدن خواهرم گفت نه ادرس کافه بده خودم با اسنپ میام پسره گفت نه پس بیا خونمون! خواهرمم به پسره فحش داد پسره گفت چیه مگه خب مامانمم خونمونه!!

این پسره منظور داشته؟

البته خواهرم به پسره گفت ک جداشده حس میکنم واسه اون این حرفو بهش زد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاره پس چی پسره بوووق

مامانم خونه اس هم چرته تازه مامانش هم باشه 

الان دیگه خیلی از خانوده ها براشون مهم نیس 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بابا میگم پسره مشکل داره یا نه نگفتم میخواد بره گناه میکنه یا نه

مشکل داشته عزیزم هیچ پسر جنتلمن و درستی به خصوص اگه ترس از دست دادن داشته باشه نمیگه بیا خونه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خواهرم که خیلی سنگین رفتار میکرد پسره هم ۳۷ سالش بود نمیدونم چرا اینجوری گفت بچه هم نبود اخه

پسره مطمئن باش اهل گنده کاری بوده.  دفعه اولش هم نیست برای همین انقدر راحت این حرف زده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)