2777
2789
عنوان

قلق و رگ خاب شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6733 بازدید | 182 پست

من تو عقدم

با شیرین زبونی و اقتدار دادن بهش و سیاست داشتن رابطمون درست کردم در حالی که رابطمون جوری بود اینجا همه گفتن بهم طلاق بگیر🫤🤣

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁

خداروشکر عزیزم ،فانتزی هم رو انجام بدید شیرین ترم میشه من برعکس شما آویزون و لوسم و کسی که دوسش دارم ...

وااای خیلی تضاده منم دوستم شوهرش مستقل دوس داره اما دوستم خیلی تبل و وابسته اس هر سری دعوا میکنه زنگ میزنه بیشعور بیا اینارو عوض کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عقدمبا شیرین زبونی و اقتدار دادن بهش و سیاست داشتن رابطمون درست کردم در حالی که رابطمون جوری ب ...

افرین زن با سیاست و عاقل 👌

امثال تو باید رییس جمهور میشدن 😅

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
وااای خیلی تضاده منم دوستم شوهرش مستقل دوس داره اما دوستم خیلی تبل و وابسته اس هر سری دعوا میکنه زنگ ...

وای🤣🤣

آره خیلی سخته ، صدبار تاحالا جداشدیم،من قول میدم خوب بشم باز همونم باز کات میشیم

حخخخ شوهر منم کلا مردا اکثرا میدونی جالبه همسر من چیه ...حقوقش ماهی ۲۰تومنه ک تقریبا همش میره قسط فق ...

وای دقیقا مثل ما 

ما هم پول کمی میمونه برا خرحی خونه در حد ماهی دو سه تومن بعد من مجبورم خورشت کمتردرست کنم چون نمیشه دم به دیقه گوشت خرید یا برنج خرید 

ولی غذای ساده هم بپزم غر غر می‌کنه من میگم وقتی پول نمی‌رسه درست نمیکنم که باشه تو خونه اون میگه نه تو درست کن تموم شد میخرم وقتی هم یه چیزی تموم میشه چند ماه باید بگم تا بخره 

انقد دکتر میریم هیچی پول نمیمونه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خداروشکر عزیزم ،فانتزی هم رو انجام بدید شیرین ترم میشه من برعکس شما آویزون و لوسم و کسی که دوسش دارم ...

کلا هم استقلال مالی و فکری بشدت لازمه هم گاهی دختر بچگی کردن ک حمایت مرد رو دریافت کرد 

من البته از بچگونه حرف زدن خوشم نمیاد اما مثلا ی چی دوس دارم میگم وایییی انقد دلم میخاد برم امشب فلان کافه میگن خیلی شیکه و دلباز کاش میرفتم 

خیلی تاثیر داره اما شوهرم بچگونه بام میحرفه 

بانوی کورد ❤️

وای دقیقا مثل ما ما هم پول کمی میمونه برا خرحی خونه در حد ماهی دو سه تومن بعد من مجبورم خورشت کمتردر ...

دقیقا مث همیم ...بدم میاد از این اخلاقشون

بانوی کورد ❤️

کلا هم استقلال مالی و فکری بشدت لازمه هم گاهی دختر بچگی کردن ک حمایت مرد رو دریافت کرد من البته از ب ...

عزیزم 🤣🤣هر دو چند سالتونه 

من متاسفانه همش تو فاز بچگانه ام و این مدلی بار اومدم و اونی که باهاش توی رابطه ام خیلی جدیه 

تعادل خوبه 

شوهر من ازش تعریف کنی 

بگی چشم 

اقتدار و احترامش حفظ بشع 

واسع خودش فک کنه کسیه 

و این که فکر کنه دوسش داری 

عاشق محبت دیدن 

این طوری مرد خوب و مهربونی هست 

و به حرفت گوش میذه 

در غیر این صورت مثل بچه لجباز 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
افرین زن با سیاست و عاقل 👌امثال تو باید رییس جمهور میشدن 😅

فدات عزیزم 

لطف داری بهم 😅🫂💋

الان خیلی خوشحالم که طلاق نگرفتم چون مطمئن هستم رابطمون بهتر میشه به مرور زمان 

هر آدمی قلقی داره بالاخره 

من خودم تغییر دادم یهو دیدم همسرم تغییر کرد 

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁