2777
2789
عنوان

قلق و رگ خاب شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 183 پست
من تو عقدمبا شیرین زبونی و اقتدار دادن بهش و سیاست داشتن رابطمون درست کردم در حالی که رابطمون جوری ب ...

ب منم یاد بده توروخدا مخصوصا از منابعت

بانوی کورد ❤️

فدات عزیزم لطف داری بهم 😅🫂💋الان خیلی خوشحالم که طلاق نگرفتم چون مطمئن هستم رابطمون بهتر میشه به م ...

اره بعضی حاضر نیستن خودشون تغییر بذن 

توقع دارن از آسمون یک شاهزاده سوار بر اسب بیاد سمت شون 

تا تغییر نکنی 

اونم همین هست که هست .

تو سایت پرونده طلاق طرف میدن دستش 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با محبت باشم فحش ندم غذا خوشمزه بپزمخداروشکر خودش موقعی که دعوا میکنم سکوت میکنه

خوشبحالت بخدا من شوهرم خیلی عصبیه با من .فوش داد کتک ....نمیتونه خودشو کنترل گنه اما خیلی مردا میببنم زنشون رو اروم میکنن

بانوی کورد ❤️

اره بعضی حاضر نیستن خودشون تغییر بذن توقع دارن از آسمون یک شاهزاده سوار بر اسب بیاد سمت شون تا تغییر ...

خب اگر یک طرف فقط خودشو درست کنه و طرف مقابله نکنه چی....منم موافقم ادم باید اول خودشو اصلاح کنه ...ولی جدا چرا مردا زیاد اهمیت نمیدن ب این چیزا 

بانوی کورد ❤️

اگه ایتا داری بگو یه کانال دارم بفرستم من از اونجا شروع کردم

دوره همسرداری شرکت کرد کتاب خوندم راجب اخلاق مردا

بعد خودت تغییر دادم نه همسرم 

همسرم نه زنگ میزد نه جواب پیام میدادمن زنگ میزدم فوری قطع میکرد 

الان همون مرد خدا شکر درست شده بهم میگ‌ملکه ام

چجوری میگم الان

اول خودت رفتار زنانه داشته ظاهر زنانه 

مرتب باش به خودت برس همیشه اعتماد به نفس داشته باش

هیچ وقت با همسرت تند ،دستوری صحبت نکن 

بهش اقتدار بده کاری کرد تشکر کن 

دلبری کن عشوه بیا براش 

وابسته نباش گاه گداریم دوری کن تا دلتنگت بشه 

اینکه میگم دوری سرد نباش ها اصلا مثلاً امروز زنگ نزن جاش به پیام عاشقانه بفرس یا پیام اقتدار که عالیه

زبونت نرم شیرین باشه عصبی شد سکوت کن وقتی آروم شد نیازت بگو 

نکات ریز داره خیلی خواستی بگو لینک کانال بفرستم برات

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁

شوهر من عشقش غذایی که پخته باشه و لعاب داشته باشه یعنی از ساعت یک و دو فکر شامم چون ممکنه ساعت پنج بیاد غذا آماده نباشه عصبی میشه به شوخی بهش میگم شبیه گاونر اسپانیاها هستی 

بعدش که سیر خورد فکر رابطه هست اونم که سیر شد یکی دو ساعت میخوابه و اینکه با احترام با خانواده و فامیلش رفتار کنم و خاله زنک نباشم و مستقل 😖

تا حالا که نتونستم چیزی ازش دربیارم☹️

چند وقته ازدواج کردی گلم ...

کم کم متوجه میشی اصلا نگران نباش من ۴ سال دوس بودم ۲ سال عقد یک سال ازدواج تازه دارم یک کممممم میفهمم

راستی خیلییییی دلم گرفته بود امشب یهو قبل پیامت چشمم خورد ب بیوگرافی ک گذاشتی حس خوب بهم دست داد 

بانوی کورد ❤️

از لحاظ جنسی تو رابطه اتون تنوع ایجاد کن لباس زیر متنوع بپوش وقت بزار برای رابطه آت 

احترام بزار به خودش خانوادش 

خودت تغییر بده خودت دوست داشته باش همه چیز کم کم درست میشه 

میتونم بپرسم کورد کجایی

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁

شوهر من عشقش غذایی که پخته باشه و لعاب داشته باشه یعنی از ساعت یک و دو فکر شامم چون ممکنه ساعت پنج ب ...

چقدر خوب کیف کردم ...همه رو اوکی هستم فقط اونجا ک گفتی خانواده بنظرت مردی گ خانوادش خیلی دخالت گر و بدجنس بازم توقع داره خیلی سرویس بدیم ؟؟؟من خیلی سردم بامادرشوهرم 

بانوی کورد ❤️