2777
2789
عنوان

قلق و رگ خاب شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6721 بازدید | 182 پست
نه بابا استرس اینا ندارم روحیم مردونه اس خیلی مستقلم شوهرم برعکس زن نازک نارنجی دوس داره اینجوری بچگ ...

خداروشکر عزیزم ،فانتزی هم رو انجام بدید شیرین ترم میشه 

من برعکس شما آویزون و لوسم و کسی که دوسش دارم عاشق زن مستقل و جدیه

شوهر من بچگونه میگه چلا گزا نزاشتی با با 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دیگه اینکه دوس دارم بدنشو بمالم ناز نازیش کنم لوسش کنم ولی من اصلا اینجوری نیستم 😂😂😂😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در آستانه ازدواجم

قلقش اینه بهش بگی چشم،درسته اونی که چشم میگه منم ولی رسما غلامم میشه دیگه،بعدش هر چی بگم همونه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

خانما توروخدا مجبورم که دارم پیام میذارم نی نی نی یار نمیکنه هرچی اصرار کردم! شوهرم اکانتمو پیدا کرده بخدا خیلی ضروریه!کمک میکنید گزارش بزنید تاپیکای مورد دارم پاک شه؟ استارتر ببخشید میشه خودتم برام گزارش بزنی؟

هرکی گزارش زد لایکم کنه براش صلوات بفرستم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16595707/خانما-من-بغض-کردم-خببب-دلم-گرفته-از-کارش?postId=389096078

.

خخخ عزیزم خداروشکر ک همسرت ادم خوبیه ...من متاسفانه همسرم بشدت دست بزن داره وقتی عصبیه وقتی ارومه عی ...

ببین من ۹ ساله ازدواج کردم این مرد یه بار فش نداده تو دعوا خیلی با ادبه من نه هرچی دهنم بیاد میگم شده یه روز کامل بلاکش کردم ۳۰ بار زنگ زده  

کلا مظلوم نمایی برام جواب میده زیاااد😁

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نه شوهر من واقعا ناراحت میشه دلش میخواد هر شب برنج و خورشت باشه البته بابامم همونطوریه 😂😂معتقدن بق ...

حخخخ شوهر منم کلا مردا اکثرا 

میدونی جالبه همسر من چیه ...حقوقش ماهی ۲۰تومنه ک تقریبا همش میره قسط فقط ۵تومن میمونه ...از اون هم سیگار میخره هم برای خرج خونس بعد میببنی واقعا گاهی هبچییییی تو یخچال و ...نبست واقعا .یکبار دو هفته فقط سیب زمینی تخم مرغ خورویم ...بعد جالبه با من دعوت میکرد ک شام نداریم و ....گفتم بیابرو ببین چیزی هست پولی هست ک بخریم ....انگار من باید برم خوراک خونه رو تهیه گنم خیلی بهم برخورو فک کنم توقع داره برم دزدی مث بچه ها انگار من براش باید جادو کنم

بانوی کورد ❤️