2777
2789
عنوان

یه خانم 44 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 48066 بازدید | 699 پست
خب خیلی ها به خاطر مشغله و شرایط به خصوص و نبود کیس مناسب ازدواج نمیکنن هرچند این یه شرایط احتمالی ب ...

ادم زرنگ اونیه که از همه جنبه های مثبت استفاده کنه . قرار نیست برای چیزی ، چیز دیگه رو فدا کنی . مثلا نباید برای درس ازدواج خوب رو فدا کنی . یا برای ازدواج درس رو فدا کنی . باید ببینی در زمان حال بهترین تصمیم چیه . با دقت انتخاب کنی ولی نه با وسواس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همراه مطب باید بیمارستان و درمانگاه ام برین این جوری خیلی زود جامی افتین وشناخته می شین

مرسی از لطف همگی 

با خوندن این صحبت ها خیلی آروم شدم 

امیدوارم خواهرم هم کنار بیاد

کاش خدا سختی هاش رو ببینه نمیگم خیلی خوند و تلاش کرد اما با وجود شرایط وحشتناکی که داشت واقعا زحمت ک ...

ماشالله هزار ماشاالله، با این شرایط سخت کنکور پزشکی تعهدی هم عالیه و خواهرتون خیلی هم نتیجه ی خوبی به دست اورده و باعث افتخار شما و خانواده ی محترمتون شده، من بودم حقیقتا بهش افتخار میکردم، از طرف من بهش تبریک بگید 😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏👏

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

ممنونم عزیزم یعنی رزیدنت های سن بالاتر ندارید؟

داریم خیلی خیلی تعدادشون کمه حداقل تو دانشگاه ما

اغلب زیر نهایتا ۳۰ سالشونه 

سن بالاها ۳۵ ان

دو تا رزیدنت عفونی در حد ۵۰ داشتیم که یکیشون تو جنگ به رحمت خدا رفت

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

از همینا میترسه

واقعا باید بهش فکر کنه 

مسئله مهمیه

به علاوه توان ذهنی هم بخوای نخوای کمتر میشه احتمالا

چون دغدغه های زندگی‌ بیشتره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بعد نصف مدت تعهدش میتونه تخصص بگیره بعدا که درسش تموم شد برگرده تعهدش رو انجام بده میشه حدود30 سالگی ...

نمیدونم من اصلا از قوانین تهعد اطلاع ندارم عزیزم

مرسی از لطف همگی با خوندن این صحبت ها خیلی آروم شدم امیدوارم خواهرم هم کنار بیاد

الان خیلیا هستن که آرزوشونه جای خواهرت باشن گلم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام