خب خیلی ها به خاطر مشغله و شرایط به خصوص و نبود کیس مناسب ازدواج نمیکنن هرچند این یه شرایط احتمالی ب ...
ادم زرنگ اونیه که از همه جنبه های مثبت استفاده کنه . قرار نیست برای چیزی ، چیز دیگه رو فدا کنی . مثلا نباید برای درس ازدواج خوب رو فدا کنی . یا برای ازدواج درس رو فدا کنی . باید ببینی در زمان حال بهترین تصمیم چیه . با دقت انتخاب کنی ولی نه با وسواس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کاش خدا سختی هاش رو ببینه نمیگم خیلی خوند و تلاش کرد اما با وجود شرایط وحشتناکی که داشت واقعا زحمت ک ...
ماشالله هزار ماشاالله، با این شرایط سخت کنکور پزشکی تعهدی هم عالیه و خواهرتون خیلی هم نتیجه ی خوبی به دست اورده و باعث افتخار شما و خانواده ی محترمتون شده، من بودم حقیقتا بهش افتخار میکردم، از طرف من بهش تبریک بگید 😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏👏
درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود
دو تا رزیدنت عفونی در حد ۵۰ داشتیم که یکیشون تو جنگ به رحمت خدا رفت
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
به علاوه توان ذهنی هم بخوای نخوای کمتر میشه احتمالا
چون دغدغه های زندگی بیشتره
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
بعد نصف مدت تعهدش میتونه تخصص بگیره بعدا که درسش تموم شد برگرده تعهدش رو انجام بده میشه حدود30 سالگی ...
نمیدونم من اصلا از قوانین تهعد اطلاع ندارم عزیزم