2777
2789
عنوان

بچه ها گروه لاغری دارین

58 بازدید | 14 پست

من 17سالمه با قد 160 شم 76کیلو😢😢😢

خیلی ناراحتم و سرش اذیت میشم هم غصه میخورم هم باعث پادردشده تو این سن و لباسام اندازم نیستن و دارم میمیرم.... 

من پارسال 53کیلو بودم شکم نداشتم هیکل عالی، سر مدرسه و دبیرستان و استرس پرخوری عصبی گرفتم، تروخدا اگه کسی مث من چاق شده، تو هرسنی که هست درخواست بفرسته یا گروه لاغری داره اگه واقعا قصدتون جدی باهم تا عید لاغر بشیم؟؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از دکتر رژیم گرفتم و با اپ انرجیم تو خونه ورزش کردم لاغر شدم

دکتر رژیماش قابل انجامه؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

دکتر رژیماش قابل انجامه؟

اره دکتر من خوب بود رژیم هاش و اصلا گشنه نمیموندم الانم که قطع کردم رژیم رو اصلا نمیتونم بیشتر از اون مقداری که گفته بود بخورم معده ام کوچیک شده

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

اره دکتر من خوب بود رژیم هاش و اصلا گشنه نمیموندم الانم که قطع کردم رژیم رو اصلا نمیتونم بیشتر از او ...

منظورم باهاش لاغر میشه ادم سریع؟ 

گروه فستینگ داریم اگه میتونی فست بشی عضوت کنم

یعنی هر روز فست؟