2777
2789
عنوان

رلم بخاطره کنکورم میگه یک سال در ارتباط نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دندون قبول شی اصلا توی روی این اقا نگاهم نمیکنی

پیشنهادش به نفعته قبول کن بچسب به درست

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دانشجوی دندون

من فکرکردم ایشون هم کنکوری هست 

ایشون خودشون تحصیلات عالی دارن به نظرم هدفشون از این حرف اینه که به شما کمک کنن و میخوان که شما هم موفق شی وقتی یکسال با ایشون نتونستی پس احتمال بده که امسال هم نشه و ایشون به نفع شما حرف میزنه مطمئن باش اگه موفق بشی ایشون خودش میاد سمت شما ولی اگه نه بیشتر حسرتش میمونه برا شما و شکست برای شما چون این اقا به هدفشون رسیدن و هیچ ضرری به ایشون نمیرسه 

آره بخدا اینم حرفیه اصلا خودخواه نیست ولی من میترسم این یک سال اتفاق بدی بیفته اصلا چی از این بدتر ک ...

اتفاق بد میدونی چیه؟

اتفاق بد اینه که سال بعدم تو همین شرایط باشی و بخوای باز بمونی عمرتو بزار پای چهارتا کتاب دبیرستانی 

تو که نمیدونی زندگی یه دانشجویی اگر رشتتو دوست داشته باشی انگار دنیارو داری !

با رابطه با حاشیه های هر روزش راه به جایی نمیبری !دخترا احساساتی ان در مورد ی مسئله کوچیک ساعتها فکر میکنن پسرا نه میتونن با ده نفر دوست باشن درسشونم بخونن 

به خودت فکر کن 

امیدوارم اونم به فکر تو بوده باشه و این حرفو زده باشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من فکرکردم ایشون هم کنکوری هست ایشون خودشون تحصیلات عالی دارن به نظرم هدفشون از این حرف اینه که به ش ...

دقیقا حرفاتون از هر نظر درسته 

من میتونم دوریشو تحمل کنم اما خب اگه ازم سرد شد چی ؟ 

الباه که قبل دوستیمون یک سال صبر کرده بود با اینکه علاقه داشت بهم نگفت که دری بخونم و تعطیلات همه چیو بهم گفت پس الانم میتونه صبر کنه مگه نه ؟ 

فقط میترسم که سرد بشیم 

شانه ات را دیر آوردی 

اتفاق بد میدونی چیه؟اتفاق بد اینه که سال بعدم تو همین شرایط باشی و بخوای باز بمونی عمرتو بزار پای چه ...

وای دقیقا دقیقااااا 😭😭😭😭

شانه ات را دیر آوردی 

روم نمیشه زشته نمیخوام با این حرفا خودمو کوچیک کنم وگرنه که فکر خوبیه

برای اینکه فشار رو از رو خودت برداری و میزان علاقشو بسنجی مجبوری غرور رو بذاری کنار و این پیشنهاد رو بهش بدی ...البته چون خودت مخالف قطع ارتباط به خاطر درس بودی این پیشنهاد رو دادم و الا من همیشه به دانش آموزانم میگم برای ضریب موفقیت تحصیلی بالا تا جایی که امکان داره از ایجاد روابط عاطفی دوری کنید و نرید سمت دوستی با جنس مخالف !چرا؟ چون هر جا دو جنس مخالف به انگیزه دوستی با هم ارتباط داشته باشند بعد هیجانی و هورمون های هیجانی شون فعال میشه و از این طرف بعد عقلانیشون کم و رفتارهاشون منطقی نیست و تا به خودشون میان خیلی چیزها رو از دست دادند از جمله موفقیت تحصیلی .البته این نظریه من برای دوره نوجوانی و دانش آموزی و پشت کنکوری کاربرد داره .در ایام دانشگاه و بزرگسالی معمولا کمتر این اتفاق میفته...

برای اینکه فشار رو از رو خودت برداری و میزان علاقشو بسنجی مجبوری غرور رو بذاری کنار و این پیشنهاد رو ...

خب حالا یکم دیگه فکر میکنم شاید بهش گفتم 

بله حرفتون دقیقا درسته 

شانه ات را دیر آوردی