2777
2789

اینروزا انقد دق کردم یه روز میبینید از دق زیاد میمیرم،چندروزه داره رومخم میره خودش اجازه میده کی بیاد خواستگاری کی نیاد،هی نظرش درمورد خواستگار عوض میشه و نظرمنم باید طبق اون باشه یه روز میگه نیان یه روز میگه بزار بیان،یبار میگه نشونی و نامزدی نداریم یبار میگه چرااا حالا ته تهش عقد نکنید ک رفت وامد و ارتباطی بینتون نباشه ولی نشونی کنید😐اصلا تومغزم نمیره خو الان عقد نکنیم چندماه دیگه میکنیم،درضمن الان عقد نکنیم ک مبادا رفت وامدی پیش بیاد اما چند ماه دیگه عقد کنیم اوکیه رفت وامد پیش بیاد؟نفهمیدم اصلا هیچ جوره تومغزم نمیره بخدا دهنم سرویس شددد به اوناااا چه ربطییی داره زندگیه منهههه من باید بگم چیکارکنیم چیکارنکنیم حالم خیلی بده آرومم کنید دوست دارم تومسئله شخصی و مهمی مثل ازدواجم خودم تصمیم بگیرم بابام خیلی سنتی و تعصبیه و فکرش مال قرن ها پیشه اخه یعنی چی الان عقد نکنید ک رفت و امد بینتون نباشه ؟؟؟میشه خودتون توضیح بدین اصلا نمیتونم بفهمشش خب چه فرقی میکنه چندماه دیگه اگه عقد کردیم رفت وامد میشه چرا الان نه،ولی بعدا آره

انگار دارم تو زمونه قاجار زندگی میکنم تف تواین زندگیم ک ازاول تااخرش دارم حرص میخورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی طلاق بگیری با بچه البته خدای نکرده مثل خیلی ازهمین سایت برمیگرذی پیش همون پدر که میگی بهش ربطی نداره 

تا خوشی که خوشی کسی یادت نییت

وقت ناخوشی یادت میفته پدر مادر داری

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
وقتی طلاق بگیری با بچه البته خدای نکرده مثل خیلی ازهمین سایت برمیگرذی پیش همون پدر که میگی بهش ربطی ...

الان اگه خودم انتخابش کنم و واسه ازدواجم تصمیم بگیرم بعداز طلاق حق ندارم برگردم پیش بابا ولی اگه اون تصمیم بگیره خدای نکرده بعداز هراتفاقی حق دارم برگردم پیشش😐آجی اینا خودشون اگه فردا پس فردامشکلی پیش اومد میگن ماکه مجبورت نکردیم

الان اگه خودم انتخابش کنم و واسه ازدواجم تصمیم بگیرم بعداز طلاق حق ندارم برگردم پیش بابا ولی اگه اون ...

اگر بزاری ادم خوبو انتخاب کنن انشالله هیچوقت طلاق نمیفته لابد یه چیزایی میدونن از اون خواستکلرا که راه نمیدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اگر بزاری ادم خوبو انتخاب کنن انشالله هیچوقت طلاق نمیفته لابد یه چیزایی میدونن از اون خواستکلرا که ر ...

اتفاقا راه داده و انقد دلش میخواد زودازدواج کنم مبادا رو دستش بمونم دلش نمیاد طرف رو رد بده مردم رو گذاشته تو بلاتکلیفی هی یه نظری عوض میکنه ظهر گفت نیان الان گفت قسمتو ک رد بدی باباجان ممکنه تا ۵ سال دیگه هم بمونی همش داره حرف عوض میکنه نه دللش میاد کامل برن و من بمونم رو دستش نه دلش میاد منو بده(چون این مورد مهمترین معیار بابام رو نداره متاسفانه)