2777
2789
عنوان

تابو شکنی⛔⛔⛔⛔⛔

84 بازدید | 4 پست

چرا تابو شکنی انقدر سخته؟

چرا تاثیر اطرافیانت رو زندگیت حتی ناخواسته انقدر زیاده؟

چرا تو میشی آیینه ای از اطرافیانی که حتی خودت انتخابشون نکردی؟

و هزار تا چرای دیگه سوال منه...

من تو یه خانواده ای بزرگ شدم که مادرم خانه داره و پدرم شغل ازاد داره.خیلیییی بهشون افتخار میکنم خیلیم دوستشون دارم نیاین بگین تو قدردان نیستی و فلان و بیسار . ولی حرف من اینه که من از وقتی به دنیا اومدم پدرم نگهبان یه مجتمع بودن و ما باهم اونجا تا 12 سالگیم زندگی میکردیم.بعدها پدرم مغازه زد و وضعمون بهتر شد اما من الان اعتماد به نفسم خیلییییی پایینه و اینو مسبب همون زندگی نگهبانی میدونم. یا اینکه تو فامیلامون نه از طرف پدری نه مادری هیچچچ دختری نتونسته کنکورشو با موفقیت بده و از طریق کنکور به یه شغلی برسه.اگه من سال دیگه قبول شم میشم اولینشون.. و متاسفانه همش ذهنم پره از اینکه اگه توهم مث اونا بشی چی؟؟؟واقعا نیاز دارم تجربه هاتونو بهم بگین.بگین از اینکه دیدین یا خودتون تونستین از این گودال و منجلاب ذهنی خارج شین و تابو شکنی کنین :)))

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

اگر واقعا دلت خلاص شدن میخوای حتما برو روان‌درمانی. به شدت موثر هست و راحت میشی تنها راه موثر و درست ...

شرایطشو ندارم...

مامانم خیلی گله ولی متاسفانه فکر میکنه فقط روانیا میرن روان درمانی و اجازه نمیده

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطشو ندارم...مامانم خیلی گله ولی متاسفانه فکر میکنه فقط روانیا میرن روان درمانی و اجازه نمیده

خودت برو سر یه کار پاره وقت بتونی پول روان‌درمانی رو در بیاری خیلی مهمه.

هم تجربه کار و تو اجتماع بودن داری هم پول خودت رو خودت در میاری هم‌به درمان میپردازی 

البته بعد کنکورت

خودت برو سر یه کار پاره وقت بتونی پول روان‌درمانی رو در بیاری خیلی مهمه.هم تجربه کار و تو اجتماع بود ...

مساله مالی نیست الان وضع مالیمون خداروشکر خوبه...

ولی این استقلالو ندارم که بخوام برم...

راه نجاتم فقط دانشگاهه:)