2777
2789
عنوان

احساس میکنم دشمن زیاد دارم

81 بازدید | 8 پست

حس میکنم بعضی  اطرافیان پشت سرم حرف میزنن

خبرشم بهم میرسه ازشون فاصله می‌گیرم ولی خیلی تنهام

و هیچ کس خونم نمیاد منم فقط خونه ی خواهرا میرم و مامانم 

خونه ی مادرشوهرم هفته ای یه بار میرم ولی حس خیلی بدی اونجا دارم

از وقتی ازدواج کردم خیلی تنهام و افکار منفی زیاد دارم

یه خیلی ها بدبینم چون ازشون بد دیدم

کمکم کنید 

بنظرم این حس خودته

بخدا بقیه براشون مهم نیست چی ب چیه زندگی کی چطوره

آنقدر درگیر دنیای خودشونن زنده و مرده ی ماهم واسشون مهم نیست

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دشمن زیاد داریم همشم اشنا 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خدا رو شکر که خواهر داری عزیزم

در ضمن سعی کن.هر فکر منفی تو ذهنت اومد برعکسش رو فکر کنی و ۷۰ دلیل بیاری تا ذهنت رو مثبت کنی.

به حرف افراد خبرچین هم گوش نکن

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

بنظرم این حس خودتهبخدا بقیه براشون مهم نیست چی ب چیه زندگی کی چطورهآنقدر درگیر دنیای خودشونن زنده و ...

اخه به گوشم میرسه پشت سرم حرف میزنن 

ولی من کاری ندارم بهشون اصلا

واین خیلی ناراحتم میکنه 

فک میکنم همه قلب شون مثل خودمه

اخه به گوشم میرسه پشت سرم حرف میزنن ولی من کاری ندارم بهشون اصلاواین خیلی ناراحتم میکنه فک میکنم همه ...

این مردم پشت سر خداهم حرف میزنن

ب کتفت بگیر

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

چه جوری آخه

ما تو روایت داریم که حرف خبرچین رو قبول نکنید.

اگر هم از افراد بدی دیدی براش دلیل بیار

مثلا بگو شای دلش از جای دیگه ای پر بوده،شاید خسته بوده،شاید مشکلاتی داره که من خبر ندارم و...

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.