2777
2789

در این مطلب خواهید آموخت که رنگهای ست با سرمه ای چه رنگهایی هستند، به علاوه چگونه یک طرح رنگی ایجاد کنید که این سایه کلاسیک آبی را به نمایش بگذارد.

هنگام جستجوی رنگهای ست با سرمه ای، گزینه‌های بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد.سرمه ای رنگی همه‌ کاره است که با اکثر طرح‌های رنگی و سبک‌های دکوراسیون سازگار است و آبی تیره به دلیل ظاهر کلاسیک و دنج خود ارزشمند است. این رنگ باعث می‌شود رنگ‌های روشن جلوه کنند و مکمل فضای داخلی با ویژگی‌های ساحلی، کلاسیک و معاصر باشند.

اگرچه مزایای رنگ سرمه ای بسیار زیاد است، اما رنگی بسیار تیره است که باید متعادل باشد تا بیش از حد شلوغ نشود و طرح‌های اتاق بسته و دلگیر ایجاد نکند. رنگ‌های تیره مانند بنفش غبارآلود، سبز شکارچی و خرمایی، شدت آبی دریایی را دو چندان می کنند و احتمالاً هنگام ترکیب با این رنگ، محو می‌شوند. خوشبختانه، رنگ های ست با سرمه ای زیادی پیدا خواهید کرد که با سرمه ای ست می‌شوند، از جمله زرد خردلی، صورتی روشن، قرمز گیلاسی و طلایی. در این مطلب از خانومانه مگ اصول دیزاین و استفاده درست از رنگ سرمه ای آورده شده است.

چرخه رنگ می‌تواند ابزاری مفید برای تعیین رنگ‌هایی باشد که با آبی سرمه‌ای هماهنگ می‌شوند. برای یک طرح رنگی مکمل، به رنگ متضاد آبی در چرخه نگاه کنید: نارنجی. این رنگ آتشین، گرمایی را ایجاد می‌کند که عمق سرد آبی سرمه‌ای را متعادل می‌کند. با یک سایه نارنجی با تُن متوسط، مانند نارنگی یا پاپایا، ظاهری جسورانه و رنگارنگ ایجاد کنید که در مقابل همتای تیره خود به خوبی قرار می‌گیرد. سایه‌های روشن‌تر مانند مرجانی یا طالبی، رنگ‌های تأکیدی زیبایی را در اتاق‌های به سبک ساحلی ایجاد می‌کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید یک رنگ کلاسیک با کنتراست بالا است که با رنگ تیره هماهنگ می‌شود و به سرمه‌ای جلوه‌ای سر زنده می‌بخشد. مبلمان، دکوراسیون یا کابینت‌های سرمه‌ای را با پس‌زمینه‌ای از دیوارهای سفید و براق ترکیب کنید تا جلوه‌ای انرژی‌ بخش ایجاد شود. همچنین می‌توانید دیوارهای آبی تیره و جوهری را با مبلمان، پارچه‌ها و پرده‌های نازک و خنک سفید متعادل کنید. علاوه بر سفید برفی سرد، سفید مایل به کرم و کرم نیز رنگ‌های مناسبی برای سرمه‌ای هستند.