2777
2789

قرار بود همو ببینیم امروز صبح گفت بیا خونمون خودشونم چن دقیقه ای فاصله اس از شهرمون 

گفت ماشینشو برده تعمیراتی 

منم چون خیلی دوست داشتم گفتم میرم ولی نمیذارم چیزی صورت بگیره غذا ام ببرم واسش ولی مامانم نذاشت گذاشتیم واسه فردا که ببینیم همو گفت شب خبر بده

بهش پیام دادم گفت ماشینم اوکی نشده باید بیای خونه منم دیگه عقلم اومد سرجاش انگار گفتم نمیام واقعا راجبم چی فکر کردی اونم گفت تو میدونی من پارک نمیام منم گفتم خونه نمیام برو پس با همونایی که ارزونن حالم خیلی بده دیگ ام جواب پیاممو نداد 

گفتم دوس دارم ببینمت مشتاقم خیلی ولی نه به هرقیمتی 

۲ ۳ سالی میشناسمش

قرار بود بره یه شهر دیگ قبل رفتن ببینیم همو 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین بهت. هیچوقت بخاطر یه دوست داشتن خودتو بی ارزش نکن. پارک نمیاد بره کافه رستوران. اینها همش بهون ...

حالم خیلی بده 

اصلا تو شناخت آدما ضعیفم اینهمه دوسش داشتم ایشون فقط انگار نگاه هوسانه داشته 

هعی بعد یه مدت قهر زنگ میزد واقعا اعصابم خرده

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

اصلا نرو اصلا ماشینش خرابه کافه و دارم و اینان بسته هست؟؟بعدم عجله چرا می‌کنه خب صبر کنه ماشین درست ...

واسه من چون من  دیگه نمیتونم ببینمش من محدودیت دارم 

رفته بودی کلکت کنده بود

حالا همچین پسر چیزیم نبود ولی خب ..

نمیدونم اصلا من نمیشناسم دیگه 

حالم خیلی بده اصلا تو شناخت آدما ضعیفم اینهمه دوسش داشتم ایشون فقط انگار نگاه هوسانه داشته هعی بعد ی ...

بزلرش تو لیست مسدودی. ضعیف نیستی... ادما خراب شدن و آدم سالم کم شده. سعی کن وابستگی نداشته باشی که بزاری کنار

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
واسه من چون من دیگه نمیتونم ببینمش من محدودیت دارم

باشه دلیل نمیشه بری اصلا به هیچ‌وجه خونه نرو اون مگه حبس هست که نمیتونه بیرون بیاد خب همون روزی که قرار دارین برین خونه همون روز برین کافه رستوران جایی 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔