2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن میشه بیان

289 بازدید | 64 پست

کجا نگهشون میدارین اتاق جدا دارن؟ بود نمیگیره اتاق پر و جیشاشون زیاده چیکار میکنینش قفسشو هر چند وقت یکبار تمیز میکنین غذا بجز ارزن و تخمه و اینجور چیزا چی می‌دین 

من خودم به عروس هلندی دارم مامانم میگن خونه بوی مرغ گرفته من خودم حس نمیکنم این همیشه تو خونه وله احتمالا دوتا دیگه ام بیارم به نظرتون کثیف کاریش خیلی زیاد میشه؟

آره قشنگم بو میدن آدم قشنگ متوجه میشه ما ک داشتیم تو راه پله میذاشتیمشون زیر قفسشونم از این پارچه کشیا کشیده بودیم تقریبا هر روزم جاشونو می‌شستیم بجز ارزن و تخمه ام سفیده تخم مرغ رنده کن بده بهشون

اتاق جدا ندارن توی اتاق خودم نگهشون میدارم و بو نمیدن.

هر هفته یک بار قفسشون تمیز میکنم.

غذا میوه و سبزیجات مثل هویج، خیار، کاهو، سیب و ...

برنج خیلی دوس دارن که حتما بدون نمک و روغن درست کن.

جوانه گندم و ذرت و سفیده تخم مرغ ابپز هم براشون خوبه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قشنگم بو میدن آدم قشنگ متوجه میشه ما ک داشتیم تو راه پله میذاشتیمشون زیر قفسشونم از این پارچه کش ...

مرسی عزیزم ولشون نمی‌کنین تو خونه؟ اینکه بچم از خودم بیشتر تو خونه راه می‌ره😁

اتاق جدا ندارن توی اتاق خودم نگهشون میدارم و بو نمیدن.هر هفته یک بار قفسشون تمیز میکنم.غذا میوه و سب ...

مرسی عزیزم منم واقعا بو حس نمیکنم اونقدر بجز تو. خود فقسش که حس میکنم دیگه عادیه پرندس

با جیش و پرایی که میریزن چیکار میکنی

مرسی عزیزم منم واقعا بو حس نمیکنم اونقدر بجز تو. خود فقسش که حس میکنم دیگه عادیه پرندسبا جیش و پرایی ...

پرندست دیگه یه بوی برنج شمالی میدن، بوی بدی نمیدن😂

من زیاد بیرون نمیارم جز مواقعی که بخوان بازی کنن، پراشون که زیاد نمیریزه و با یه جاروبرقی جمع میشه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

مرسی عزیزم ولشون نمی‌کنین تو خونه؟ اینکه بچم از خودم بیشتر تو خونه راه می‌ره😁

چرا ولشون میکردیم ولی خونرو به گند کشیده بودن 😂 هنوزم رو دیوار جای نوکشون هست میرفتم می‌چسبیدن به پرده ، ولی اکثرا غروبا می‌بردیم با قفس میذاشتیمشون تو حیاط

سلام

غذای ثابت که باید توی قفس باشه ارزن درشت ایرانی و کتان به نسبت ۴ به یک ( یه کیلو ارزن،۲۵۰ گرم کتان) روزانه بهتره که بهشون غذای نرمم بدی 

ماکارونی میتونی بهشون بدی بدون‌نمک و روغن

ذرت تازه

نون و غذاهای مونده هم نزار اصلا

کینوای سفید (جایگزین برنج،برنج اصلا نده)

سبزیجات کم

فلفل دلمه ای و هویچ و سیب و نخود فرنگی و...

کلم بروکلی

سیب زمینی کبابی(آب‌پز ورم روده میاره)

تخم مرغ+ کمی زردش

جوانه گندم و ماش و عدس و.. (نخود،عدس،ماش،لپه)

حبوبات ۲۴ ساعت خیس کن بعد بپز

غذاهای تشویقی هم مثل پلت که برا وزن گرفتن خوبه و خیلیی دوست دارن البته پلت ایرانی نباشه اصلا

اگه ایرانی بود پلت ایرانی که خوبه آریا فارم

پلت خارجی (سیتاکوس، زوپریم ورسلگا،کویکو)

سینه مرغ آب‌پز هم میتونی بدی(تو آب نمک و اینام نخوابیده باشه)

آووکادو و قارچ و پیازچه و تره هم اصلا نده

ارزن هم از پرنده فروشی نخری بهتره چون امکان آلودگیش به شدت زیاده خدایی نکرده ایدز داشته یکی پرنده از طریق گرده پر هم حتی انتقال میشه و دیگه تمام

حمام هم تو تابستون یه هفته یه بار دیگه بستگی به شهر و رطوبتتون داره براش یه ظرف بزار اگه رفت رفت

نرفت از دور با فاصله با اسپری کن سرش بالا باشه اسپری کن، تو صورتش اصلاا آب نپاش،

قفسم ۱۰۳۳ ریزبافت اگر نمیتونی ۱۰۳۲ تهیه کن اصلا زنگ زدگی نداشته باشه و فضله گیر داشته باشه

اگه تاب خریدی اگه نخ داشت حتما بچین

بیرون آوردی اصلا نزار چیزی بخوره حواست باشه پرز فرشی و نخ و...

میلورم و اینا هم اصلا نخر چون نمیتونن هضم کنن مشکل گوارشی به وجود میاد

رو همه غذاهای نرمی هم که گفتم بهتره که پودر سوخاری مخصوص پرندگان بزنی نداشتی هم میتونی جو دوپرک و سویا یه اندازه آسیاب کنی پودر که شد بریزی رو غذا که رطوبتش گرفته بشه

تخمه هم دیگه روزی سه چهار تا بده قرمز هم باشه

دون مخلوط بازاری هم نخر اصلا چون بالانس نشده هست و مشکلات زیادی بعدش براش پیش میاد...

برا سرگرمی هم کاج میتونی از پارک پیدا کنی با سرکه ضدعفونی کنی بزاری خشک شه براش بزاری هم چوب اکالیپتوس

من پرندم تکه ۳ روز یه بار کفی قفس و فضله گیر قفسو میشورم

جا دونی و جا آبی هم هر هفته یه بار حتما 

آبش هم دوبار در روز عوض میکنم 

در حد سه ساعت در روز درش میارم هر بار درش میارم قبلش اتاقو با جارو دستی تمیز میکنم و همشم دنبالشم فضله کرد تمیز میکنم..

من پرندم تکه ۳ روز یه بار کفی قفس و فضله گیر قفسو میشورمجا دونی و جا آبی هم هر هفته یه بار حتما آبش ...

منم یه دونه دارم اما صب با خودم از قفس میاد بیرون شب خوش می‌ره می‌خوابه واسه آب و غذا هم خوش هر وقت گشنش شد می‌ره تو قفس میخوره باز میاد بیرون 

کفی قفسش درآوردنش سخته واسه همین هر هفته یا دوهفته به بار منم کفیشو میشورم

منم یه دونه دارم اما صب با خودم از قفس میاد بیرون شب خوش می‌ره می‌خوابه واسه آب و غذا هم خوش هر وقت ...

من دوست ندارم پرندم همیشه تو قفس باشه و واقعا هم غصم میشه وقتی فقط سه ساعت در میارم ولی وقتی زیاد درش می‌آوردم به شدت اشتهاش کم شده بود و اینطور بود نمی‌رفت تو قفس خودش بره غذاشو بخوره کم کم مدت زمان بیرون بودنشو کم کردم و بهتر شد و متوجه شام باید هرچیزی حد داشته باشه و اینکه وقتی بیرون باشه خدا میدونه چقد اشغال و پرز رو زمینه که ما به چشم نمیتونیم ببینیم راحت ولی اون میبینه و بخوره بعدا چقد مشکل براش پیش میاد، حتی بعضیا دیدم راحت میان پرنده هاشون سر سفره غذا میخورن با خودشون یا برنج و اینجور چیزا میدن و میگن نه پرنده ما طوریش نشده ولی خب قطعا قرار نیست همون موقع نشون بده عوارضشو. حتی چندین نفر از آشنایان خودم به پرنده زبون بسته بیسکوبیت و چمیدونم چایی و نون و بستنی و .. میدادن و وقتی من چیزی میگفتم میگفتن تو وسواسی هستی پرنده تو طبیعت مگه چیکار میکنه و همه خودشونو با این جمله میخوان قانع کنن و وظایفشونو از سر بندازن ..

منم یه دونه دارم اما صب با خودم از قفس میاد بیرون شب خوش می‌ره می‌خوابه واسه آب و غذا هم خوش هر وقت ...

یه هفته ی بار خوبه ولی خب دوهفته ی بار به نظرم دوره حالا شاید شما چون تو قفس نیست کمتر کثیف بشه

بلاخره وقتی به سرپرستی گرفتیمشون باید این سختی هاشم در کنار شیرینیاشون تحمل کنیم🫂