2777
2789
عنوان

بالاخره به مامانم گفتم 😔🔞

458 بازدید | 26 پست

۱۲ سالم بود  صدای رابطه پدر مادرم رو شنیدم 

اصلا یه جوری شدم  و از همون روز استارتر خود  ار ضایی مت خورد    بدنم رو کشف کردم نمیدونستم بکارت چیه  چند بار شی و انگشت داخلم کردم   بعد که فهمیدم بکارت چیه به خودکشی فکر میکردم  گریه میکردم افسردگی گرفته بودم   اما بعد رفتم دکتر  گفت سالمه 😭 

الان هم  من متوجه  صدا رابطه میشم   و واقعا  خب منم میلم میکشه   بار ها به مادرم گفتم که من متوجه رابطه شما میشم اما نگفتم صداشو میشنوم   مامانمم گفت تو بیحیایی خجالت نمیکشی اینارو میگی میزنم تو دهنت  و اهمیت نمیداد 

دیشب بهش گفتم هیچ با خودت گفتی من جوون دارم تو خونه اون شاید به گناه بیوفته؟؟؟ 

آقا فقط پسرا نیستن که میل دارن دخترا ام میل دارن 

هر وقت ازدواج کنم بهش میگم  این ماجرا رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر بقیه کارب ندارم .خود ارضایی ایرادی ندارد.یک دکتر معروف تو اصفهان بود که یک آشناها که جدا شده بود و پانزده سال هیچ رابطه و خود ارضایی نداشت بهش گفته بود آب بازی و خود ارضایی کن تا مشکلت حل بشه و مشکلش رو یادم نمیاد ،کیست نمی‌دونم چی بود دقیق یادم نیست می‌گفت ارضا کن خودتو که جمع نشه اون مایع توی بدنت و واقعا هم جواب گرفتن

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽