2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونا تعهد بلد نیستن... بلد نیستن بچه تربیت کنن... همونا بلد نیستن با خانواده شوهر مهربون باشن... فکر میکنن یه تخت پادشاهی بقیه باید سرویس بدن... پول بدن طلا بدن خونه بدن ادم حسابشون کنن.... نه عزیزم... بلد نیستن زندگی کنن اینا رو فقط یاد دادن چجور برررر... نن

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

خونه شوهر مسیولیت بچه و کار خونه ادمو اذیت می‌کنه ولی اختیارت با خودته

خونه پدر هم بستگی به پدر و مادر داره من پدرم خیلی سختگیر بود 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

هم خونه بابام حس خوبی داشتم

هم الان که هفت ساله متاهلم

درسته متاهل که میشی دغدغه هات بیشتر میشه ولی با وجود مشکلات اقتصادی و یه سری سختیها باز هم برگردم عقب ازدواج میکنم چون آدم واقعا به یه همدم نیاز داره❤️