2777
2789
عنوان

عروسمون همش دنبال بهانه برای قیافه گرفتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 64 پست

ببین اینجا بابای شما مقصره که بخاطر یه نفر برنامه رو بهم زده . عروستونم که هیچی نمیدونه جایگاهش کجاست معلومه دختر عزیزتره . اما تو روابط یه سری چیزا نباید به زبون بیاد تا داستان نشه بخصوص برای امثال بابا مامانایی که دوست دارن دسته جمعی با بچه ها برن اینور اونور ‌. وگرنه دفعه بعد همون عروس سوسه میاد دیگه نمیاد داستان جدید درست میکنه در حقیقت این زمونه عروس داشتن عین نگه داشتن چاقو دو لبه تو جیبه. تند تکون بخوری میبره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا معلومه که بابا دخترشو دوست داره😐توقع داره ایشونو بیشتر از شما دوست داشته باشن؟

بله دقیقا

به جز اون بقیه زخم خورده ها از خواهرشوهرم مثل اینکه همین انتظارو داشتن که باز من شدم مقصر !

ببین اینجا بابای شما مقصره که بخاطر یه نفر برنامه رو بهم زده . عروستونم که هیچی نمیدونه جایگاهش کجاس ...

بابام سیاست نداره اصلا بنده خدا

خودش حالا به من میگه 

توی چهره داداشم هیچ ناراحتی ای ندیدم 

اما میدونم خانمش میره جریان رو ۱۰۰ برابر بدتر براش جلوه میده

برامم مهم نیست 

من اهل این کارا نیستم برم بشینم در گوش داداشم پچ پچ کنم

بیچاره چقدر ساده اس که این حرفو میزنه و آتو دست دشمنش میده😂معلومه آدم دخترشو بیشتر از عروسش دوست دا ...

انتظارش این بوده بابام بگه این نمیاد؟ خب به درک 

انتظارش این بوده بابام بگه این نمیاد؟ خب به درک

میگم که ساده اس

همین که با شما میخواد بیاد مسافرت خودش اثبات این قضیه اس

والا من ترجیح میدم دوسال برم حبس تا با خانواده شوهرم برم مسافرت

هیچ مشکلی هم نداریم با احترامم با هم رفتار مبکنیم ولی بهم خوش نمیگذره

میگم که ساده اسهمین که با شما میخواد بیاد مسافرت خودش اثبات این قضیه اسوالا من ترجیح میدم دوسال برم ...

اره چون ما دیویم اون فرشته سادست دیگه!

اتفاقا برعکس من با مسافرت با خانواده شوهرم مشکلی ندارم خیلی هم بهم خوش میگذره چون خودم هم حد خودمو رعایت می کنم نه حسادت بیجا دارم نه میام خودمو با دختر خانواده مقایسه کنم 

بابام سیاست نداره اصلا بنده خداخودش حالا به من میگه توی چهره داداشم هیچ ناراحتی ای ندیدم اما میدونم ...

بابا جان خودتم باشی  برنامه چیدین جمعی یهو پدر همسرت اینو بگه یجوری میشی اصلا بحث دوست داشتن نیست بحث ارزش قائل نشدن برای بقیه است . بنطرم با پدرت صحبت کنین رو حرفاش رفتارشون دقت بیشتر کنن چون این خانوم کینه میگیره دراز مدت تا سر کوچه هم نمیزاره برادرتان با پدرتون بیاد بعدا واقعا سخته. و زندگی واقعا بر اساس رعایت کردنه وگرنه جمع میپاشه