2777
2789
عنوان

عروسمون همش دنبال بهانه برای قیافه گرفتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 64 پست
ناراحت شده که چرا بابام گفته منم باشم و تغییر توی برنامه شون ایجاد بشه انگار من ادم نیستم مثلا بابام ...

اها 

خوب اخه پدرتون اینجور گفته 

اینم صحیح نی 

همه حالا باید به خاطر یه نفر جا به جا کنن روز سفر رو

همون بگو برن دلخوری نشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب معلومه آدم دختر و پسرشو از داماد و عروس بیشتر دوست داره نباید ناراحت بشه خودشون دو تا برن مسافرت ...

نباید بشن اما میشن

بله دوتایی به همراه بچه شون حتما بیشتر خوش میگذره نمیدونم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با قهوه رنگش کنی خواهرم ...

همین که بی دلیل میبینم انقدر حرص میخوره برام کافیه راستش

اصلا حرکتی نمیکنم یعنی من مثلا از خواب پاشم میبینم ۳ تا بهانه دلخوری ایجاد شده

یعنی در واقع خودت تمایل نداری بری ولی بقیه باید تمایل داشته باشن تو باهاشون بری. ولی دوست داری زن داداشتت التماس کنه بری ناراحتی چرا براش مهم نیست؟؟؟

وقتی آدم میگه مرخصیم داشتم دوست نداشتم بیام خب به بقیه برمیخوره.بیشتر از همه به خود بابات توهین کردی.

اها خوب اخه پدرتون اینجور گفته اینم صحیح نی همه حالا باید به خاطر یه نفر جا به جا کنن روز سفر روهمون ...

اره بابامم بند کرده منم دوست ندارم

هم اونا ناراحت میشن چرا عوض بشه هم من 

یعنی در واقع خودت تمایل نداری بری ولی بقیه باید تمایل داشته باشن تو باهاشون بری. ولی دوست داری زن دا ...

نه دیگه التماس زن داداش چیه دیگه مگه بیمارم !!!!

ماشالله به این برداشتت ۱۸۰ درجه با حرف من تفاوت داشت 

من جای عروستون باشم تنها میرم چیه دسته جمعی همبشه یه دلخوری از توش درمیاد هماهنگ کردن اینهمه ادم سخت ...

اره دقیقا

همین سر هماهنگ کردن روزش هزار تا حرفه تا بعدش که هیچی!

عزیزم بیشتر انگار شما میخوای خودتو بگیری، عروس یه گلایه کرده فقطولی شما هرچی گفتن باز بهونه اوردی

من حوصله ندارم خب

ی اگه فقط مامان بابامم بودن دوست نداشتم برم اصلا

خودشونم میدونن 

اصرار بابام حالا باعث ناراحتی شده 

منم هم نمیخوام برم هم میبینم اینا بهشون برمیخوره بخاطر من برنامه شون عوض میشه بیشتر دوست دارم نرم که دلخوری بیشتر نشه

اصن باادمی که اینقد حساسه نباید سفر رفت باوز کن اونم خودش تمایل نداره داداشت میگع بریم

شایدم اینطوره

داداشمم اونجوری نیست اخه ما نمیریم بهش بگیم پاشو بریم باهم سفر و اینا بکشیمش سمت خودمون یا رو مخش بریم 

جفتشون حالا یه ذوقی داشتن انگار

منتها همه چی همش به ناراحتی ختم میشه بدبختی اینجاست

آخه کدوم عروس عاقل برنامه میریزه و با خانواده شوهر میره مسافرت به نظرم حقشه خوب کاری کردی بهش قیافه ...

من کاریش نکردم ولله

دلیل نرفتنم اون نیست اصلا دلیل شخصی دارم

از بابام ناراحت شده که نمیدونم دیگه چی بگم