2777
2789
عنوان

عروسمون همش دنبال بهانه برای قیافه گرفتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 64 پست
پس چرا با خانواده خودت نمیخوای بری و بهونه میاری؟ شما کلا عجیبین

فهمش خیلی سادست گفتم الان بخدا چند بار بگم الان الان رو میگم 

یه سری مشکلاتی هست که پر از استرس و نگرانیم 

خانواده خودم رو که ول نمی کنم ای بابا

فهمش خیلی سادست گفتم الان بخدا چند بار بگم الان الان رو میگم یه سری مشکلاتی هست که پر از استرس و نگر ...

دیگه وقتی انقدر بیچاره ها اسرار میکنن حتما بهشون خوش نمیگذره دیگه

والا چه بدونم هر کی یه شرایطی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا جان خودتم باشی برنامه چیدین جمعی یهو پدر همسرت اینو بگه یجوری میشی اصلا بحث دوست داشتن نیست بح ...

منم گفتم به بابام اتفاقا اما گوش نمیده اگه کسی جای من بود که اهل کرم ریختن بود از موقعیت استفاده هم میکرد اما من بازم اصرار کردم که نمیام 

البته ببین شما بقیه رفتارای ایشون رو ندیدین عزیزم

الان چون اسم خواهرشوهر میاد من میشم غول 

دیو دو سر 

اما دفعه اولش نیست بیخود از این قهرا میکنه

بابا جان خودتم باشی برنامه چیدین جمعی یهو پدر همسرت اینو بگه یجوری میشی اصلا بحث دوست داشتن نیست بح ...

من خودمم عروسم 

ولی به عروس چه مربوطه که یه پدر حق نداشته باشه با پسرش تا سر کوچه بره 

احساس نمیکنید خیلی وقیح هستید؟؟

دیگه وقتی انقدر بیچاره ها اسرار میکنن حتما بهشون خوش نمیگذره دیگهوالا چه بدونم هر کی یه شرایطی داره

اصرار **

حتما بهش خوش نمی گذره چیه من پس تو کامنت قبلی چی گفتم به شما؟

ای خدا!!!

بله الان خیلی زندگیم پیچیده درهم

من خودمم عروسم ولی به عروس چه مربوطه که یه پدر حق نداشته باشه با پسرش تا سر کوچه بره احساس نمیکنید خ ...

حالا این خانم نه ها

اما بقیه من رو قورت دادن

اولین نظر فقط!!!!

جوری حمله می کنن انگار من خواهرشوهر خودشونم که ۱۰۰ ساله کینه دارن ازم 

انگار نه انگار ماهم عروس یه خانواده هستیم دیگه

منم گفتم به بابام اتفاقا اما گوش نمیده اگه کسی جای من بود که اهل کرم ریختن بود از موقعیت استفاده هم ...

میدونم چی میگی بزرگترا باید خیلی سیاست داشته باشن تا رابطه خواهر برادرا بعد ازدواج حفط بشه وگرنه اخرش قهر و دلخوریه . 

حالا این خانم نه هااما بقیه من رو قورت دادناولین نظر فقط!!!!جوری حمله می کنن انگار من خواهرشوهر خودش ...

از روی کامنت هم میشه فهمید دقیقا خودشون همین جوری با خانواده همسرشون رفتار میکنن 

همه عروسیم از اون طرف خانواده شوهریم

میدونم چی میگی بزرگترا باید خیلی سیاست داشته باشن تا رابطه خواهر برادرا بعد ازدواج حفط بشه وگرنه اخر ...

اره بعد مثلا یه بحثی میشه همیشه بابام من رو دعوت به ارامش میکنه میگه شما کوتاه بیا شما به روش نیار عیبی نداره اصلا.

بعد خودش یهو یه چیزی میگه ده تا بدترش پیش میاد

🤣🤣

من خودمم عروسم ولی به عروس چه مربوطه که یه پدر حق نداشته باشه با پسرش تا سر کوچه بره احساس نمیکنید خ ...

من وقیحم؟حیف که نمیتونم استیکر خنده بزارم وگرنه میزاشتم میخندیدم . عزیزم  اول مجدد بخون فکر کن جواب بده من داشتم پیامد رفتارها رو میگفتم و دوم اینکه بله تو همین سایت خانوم‌های زیاد هستن که این کارو میکنن .. و اینکه بقیه اینکارو میکنن باور کنید به وقیح بودن من ربطی نداره . شاد باشید

از روی کامنت هم میشه فهمید دقیقا خودشون همین جوری با خانواده همسرشون رفتار میکنن همه عروسیم از اون ط ...

دقیقا سلیطه بودنشون کاملا مشهوده!

حرفاشون رو از یک جایی به بعد متوجه نمیشم انگار مثلا کینه از یه شخص دیگست اما ترجیح دادن سر من خالی بشه 

اره بعد مثلا یه بحثی میشه همیشه بابام من رو دعوت به ارامش میکنه میگه شما کوتاه بیا شما به روش نیار ع ...

مامان منم اینطوریه باورت میشه کل جمع ما ترکیده از دست کاراش . هر روز یه اشتباهی میکنه . گرفتاریم

من از تاپیک شما یه حس عناد و کینه ورزی نسبت به عروستون گرفتم. انگار تا خرخره ازش بدتون میاد، این وسط از حس خانواده دوستی پدر نسبت به خودتون هم سو استفاده کردین و دیگه میدون رو گرفتین به دست.

خداوند بهتون آرامش بده عزیزم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من از تاپیک شما یه حس عناد و کینه ورزی نسبت به عروستون گرفتم. انگار تا خرخره ازش بدتون میاد، این وسط ...

۱۰۰ درصد حس خوبی نسبت به ایشون ندارم 

بابت رفتارای قبلی که اگر شما هم شنیده بودید به جای تیکه انداختن به من و طلب آرامش حتما من رو همراهی می کردید .

اما اشکالی نداره اینجا قضاوت مختص خواهرشوهره فقط.

مامان منم اینطوریه باورت میشه کل جمع ما ترکیده از دست کاراش . هر روز یه اشتباهی میکنه . گرفتاریم

اره درک می کنم قشنگ عزیزم

اما از طرفی ایشونم معتقده حتما دختره زیر گوش مامان باباش چیزی میگه!

منم نشستم پفکمو میخورم خبر دار میشم مشکل جدید پیش اومده🤣