2777
2789

می‌دونم تقصیر داداشمع

بله می‌دونم جهاز به عهده ی داماد ، و خانواده عروس لطف میکنن

خدایی انصاف فرش تلویزیون وسایل چوب ماشین ظرفشویی ، لباسشویی یخچال با بهترین کیفیت و مارک خرید بشع توسط داماد

بعد بابلی عروس فقط وسایل آشپزخونه اونم در حد متوسط بگیره ، من به اینش کار ندارم

فقط اینکه کلاس مال باباش رو بیاد ، ما رو تو گرفتن جهیزیه زجرکش کرده و بهترین کیفیت رو خواست ، اما از باباش توقع ندارع

ما هم لج کردیم کابینت بندی کردیم گفتیم که اینطور اجاق گاز صفحه ای بی خیال ، برو فر بیار

گفت نمیارم ،ما هم گفتیم نمی‌گیریم

نیایید بگید شوهرش ال و با ، داداشم جوونع ، بابام باید کمکش کنه ، گرونیه ، دیگع داداشمم از دستش عصبی شده ، میگه چرا باباش رو درک می‌کنه من و نه

برادر من خفته ، اون روز که ما رو می‌کشت ، هیجی گفتی دوسش دارم ، الآنم داره خودت رو می‌کشه ، پس الآنم نیا بگو چیکارش کنم

خودت بد عادتش کردی

این رسم اشتباهیه

یعنی چی جهاز با پسره خانواده دختر لطف میکنن؟

بعد میاین دم از فرهنگ غرب میزنید خب تو خارج زن و مرد باهم برابرن تو کار خرج همه چی .هردو کار میکنن 

اینجوری پسر له میشه زیر قرض مگه اسمش زنذگی مشترک نیس؟ پس باید باهم برابر باشن پسر خونه دختر جهاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رسم اشتباهیهیعنی چی جهاز با پسره خانواده دختر لطف میکنن؟بعد میاین دم از فرهنگ غرب میزنید خب تو خ ...

جالب اینجاست میگن ۲۰۰ نفر از اقوام ما رو صدا کنین برای عروسی و اینکه کادوها برای خودمون

خلاصه انشالله کسی همچین خانواده های وصلت نکنه

اینطور گفتم کاربران نیان بگن خواهرشوهر بازی درنیار

بیچاره دامادکدوم شهرین

ما جنوبیم مسیله جهیزیه خیلی برامون پیش پا افتاده و سطحیه آخه شنیدمم بعضی شهرها میان نامه و لیست تهیه می‌کنند از جهاز  یا مراسم نشون دادن جهیزیه دارند واقعا برای ما خنده داره این حرکات ولی خوب هرکسی فرهنگی داره 

جالب اینجاست میگن ۲۰۰ نفر از اقوام ما رو صدا کنین برای عروسی و اینکه کادوها برای خودمونخلاصه انشالله ...

ناراحت شدم براتون بعضیا واقعا  گشنه ان ربطیم به پول نداره

طرف خانوادش از نظر پپل معنولیه ولی سعی میکنهدبهترین جهیزیه رو بخره یکیم باباش وظعش خوبه خیلیاشو‌نمیخره

مورد اولی ببشتر هوای دامادو دارن

دیدم که میگم

ما جنوبیم مسیله جهیزیه خیلی برامون پیش پا افتاده و سطحیه آخه شنیدمم بعضی شهرها میان نامه و لیست تهیه ...

اینا ما رو بیچاره کردن

از بابلی شصت سالش توقع ندارع 

اونوقت از ما توقع داره 

هر چیزی حدی داره

ناراحت شدم براتون بعضیا واقعا گشنه ان ربطیم به پول ندارهطرف خانوادش از نظر پپل معنولیه ولی سعی میکن ...

جهاز به درک خیلیم پر رو و قدر شناس

تقصیر داداشمع

باید به هر کس در حد لیاقتش کرد ، فراتر از اون بشه ، دیگه نمیشه کنترلش کرد

من اینو قبول ندارم..

باید هردو تلاش کنن برای زندگیشون

داماد بدبخت چ گناهی کرده..؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دیگ کاریه ک شده فقط حرص خوردنش میمونه 

لاقل از این جهت نگا کنید ک هر خرجی هم کرده برمیگرده توی خونه زندگی خودش 

جای دوری نمیره 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم