2777
2789
عنوان

کسی هست با هم دوست بشیم

84 بازدید | 14 پست

مذهبی باشه

و نماز روزه قضا داشته باشه که باهم برنامه بریزم ؟؟؟

و این که مثلا قرائت قرانشون بخواد خوب کنه باهم دیگه برنامه بریزم و انجامش بدم ؟؟؟

و به‌هم‌گذارش بدیم ؟؟؟

من کلی نماز روضه قضا دارم تنهایی حسش نمیاد بخونم و بگیرم😓میگم شاید یکی باشه باهم برنامه بریزیم انجام بدیم انگیزه بگیرم انجام بدم منم 

فقط لطفاً خانم ها پاسخ بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی چه فرست خوبی حیف امسال کنکور دارم

ای جانم موفق باشی ♥️

ولی اگه فکر کردی شاید دوستای خوبی بشیم و بتونی روزانه درحد یک نماز قضا بخونی و یک صفحه قرآن من منتظرت هستم ♥️♥️

من می‌خوام روزی یک صفحه قرآن رو روخوانی کنم تا روخوانیم خوب بشه

ای جانم موفق باشی ♥️ولی اگه فکر کردی شاید دوستای خوبی بشیم و بتونی روزانه درحد یک نماز قضا بخونی و ی ...

مممنونم منم فعلا از دعاهای مفاتیح شروع کردم ی سری چیزا رو وقت کنم میخونم ولی روتین فعلاونه

چه فرقی دارهمی‌خوام مجازی باهم دوست بشیم عزیزم

آخه قبلا همین جا با از خودم خیلی بزرگتر دوست شدم ،تاثیر بد روم داشت  واسه همین پرسیدم 🥲

منم نماز و روزه قضا دارم ولی بیشتر قرآن خوندن واسم مهمه 

اون خانم چندسالش بود؟

خودم اواخر ۲۳ سالگیمه 

دوست ۲۶ ساله و ۳۷ ساله داشتم هر دو به همسرشون خیانت میکردن ذهنم بهم می‌ریخت واسه همین یه کم از دوستی مجازی میترسم 

البته ببخشید اینو گفتم شما آدم خوبی هستین

خودم اواخر ۲۳ سالگیمه دوست ۲۶ ساله و ۳۷ ساله داشتم هر دو به همسرشون خیانت میکردن ذهنم بهم می‌ریخت وا ...

راست میگی عزیزم 

من متاهلم بهتره با متاهل باشم و شما مجرد با مجرد باشی 

نه عزیزم خیلی هم عالی که آنقدر آینده نگری 😍😍