2777
2789
عنوان

رتبم فضاییه😭😭

287 بازدید | 37 پست

نابودم داغونم پر استرسم 

کاش یکی بود بغلم میکرد بدون حرفی کنارم میموند بغلش گریه میکردم بهم حرف های خوب میزد😔

نمیخوام اصلا درموردش حرف بزنم نمیخوام به والدینم بگم نمیخوام برای بار هزارم تخریب بشم تحملش رو ندارم😭 الان کل فامیل هم میپرسن چرا همه اینقدر پیگیر من هستن اخه😭😭

میخوام سال بعد کنکور بدم 😔باید از این شهر و خونه و مدرسه دور شم خودم و از این حرف ها نجات بدم ولی الان دارم میترکم😭😭

میگم شما اطرافتون کسایی بوده سال بعدش موفق شده باشن؟😭😭 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بخاطر همین فضولیای فامیله که چندساله به هیچکس نمیگم چکار میکنم و کجا درس میخونم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

تو روشون نگاه کن. اصلا زل بزن رتبت رو بگو. 

تا زمانی که رو به رو نشی با این ترس، همش حالت بده. 

بگو همینه که هست برای رفع کنجکاویتون گفتم. حالا بزار نمک بریزن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ۳بار کنکور داد تا فرهنگیان قبول شد 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو روشون نگاه کن. اصلا زل بزن رتبت رو بگو. تا زمانی که رو به رو نشی با این ترس، همش حالت بده. بگو هم ...

نه اصلا چرا باید بگه؟ وقتی به اونا هیچ ربطی نداره 

اره، خودم، یک عالمه از بچه های مدرسه، یکی سال بعد پزشکی اورد، یکی چهار سال بعد ، نگران نباش عادیه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه اصلا چرا باید بگه؟ وقتی به اونا هیچ ربطی نداره

ربط داشتن و نداشتن نیست. 

تخلیه بار روانی هست. 

اصلا بزار بدونن به جهنم. 

استارتر باید با این رو به رو بشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ربط داشتن و نداشتن نیست. تخلیه بار روانی هست. اصلا بزار بدونن به جهنم. استارتر باید با این رو به رو ...

میتونه بجای اجازه دادن به فامیل برای فضولی و دخالت جور دیگه ای بار روانی رو تخلیه کنه 

بخاطر همین فضولیای فامیله که چندساله به هیچکس نمیگم چکار میکنم و کجا درس میخونم

هرچی سرم اوردن والدینم باعثش بودن 

گفتن فقط باید درس باشه گفتم باشه هرجا نشستن گفتن دکتر میشه فلانه حتی هر بار دکتر بریم باز میگن
 خسته شدم کل فامیل و با این حرف هاشون پر کردن بعدشم سمپاد قبول شدم انتظارات حسابی بالا و نمراتم هم خراب شد کلی تخریب شنیدم والدینم و مدیرم سه ساله با تخریب هاشون من و نابود کردم از دست مدیرم خودم و نکشتم خودش معجزه هست من بودم یه لحظه هم اون مدرسه رو تحمل نمیکردم ولی برای والدینم من مهم نبود این مهم بود که مردم چی میگن 

الان هم کنکور و خراب کردم دنیام خراب شده کاش میشد میرفتم دور ترین نکته کره زمین بدور از همه زندگی میکردم

میتونه بجای اجازه دادن به فامیل برای فضولی و دخالت جور دیگه ای بار روانی رو تخلیه کنه

این ترس خود استارتره.

هی فک می کنه اگر بفهمن چی میشه! 

وای اگر بدونن، وای اگر بفهمن

خب بفهمن

طرفدار حق و عقلانیت💙 

تو روشون نگاه کن. اصلا زل بزن رتبت رو بگو. تا زمانی که رو به رو نشی با این ترس، همش حالت بده. بگو هم ...

زخمام خلی نمک خورده نمیتونم تحمل کنم اخرین بار هم خیلی حالم بد بود اینبار تخریب بشنوم خودم رو میکشم چندین ساله دارم تحمل میکنم دیگه نمیتونم بخاطر همین بخاطر خودم نمیخوام بگم هرچند باز تخریب میکنن ولی به اون شدت نه البته شاید امیدوارم

منم رتبمو دیدم داغون شدمدلم میخواد گریه کنم ولی گریم نمیادتوشوکمالانم فیلم لحظه دیدن رتبه یک رودیدمخ ...

شرایطتت رو با اون مقایسه نکن. پدر و مادر هر دو متخصص. رفاه و کلاس های فوق العاده زیاد

طرفدار حق و عقلانیت💙 

هرچی سرم اوردن والدینم باعثش بودن گفتن فقط باید درس باشه گفتم باشه هرجا نشستن گفتن دکتر میشه فلانه ح ...

آره واقعا اشتباه کردن چون بی سوادن(با عرض معذرت) و نمیدونن پزشکی آوردن چققققققدددرررر سخته 

منم ی سری مامانم بهم گفت زنموت گفته من فک میکردم دخترت پزشکی میاره منم گفتم بیخود که این فکر و کرده من نه علاقه ای دارم به پزشکی نه دوس دارم مث اسکولا ۱۰بار کنکور بدم تا شااااید قبول شم!! دیگران هرچی گفتن توجه نکن ببین به چی علاقه داری همونو برو

سلام عزیزم اصلا نگران نباش واست مهم نباشه چشات رو روی همه چی ببند قووی و پرقدرت ادامه بده بخون واسه سال بعد

خیلیا بودن سال اول قبول نشدن سال دوم نهایت. تلاش رو کردن و رتبه برتر شدن

مشاور تحصیلی📚 .. دانشجوی حقوق‌⚖️ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی😊 .. پشتیبانت در مسیر موفقیت 💪🏻💯