2777
2789
عنوان

رتبم فضاییه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
خیلی ممنونم ازت ولیینه جانم نمیتونم😔تو یکی از پیام هام هم توضیح دارم والدینم بهم خرجی نمیدن هیچی ند ...

آها اگه پول نداری میتونم رایگان بهت یاد بدم عکس از صفحات جزوه م بگیرم ولی باید همه ی تمرینات و دقیق انجام بدی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
الهی عزیزم خواهرم امسال چهارمین سال بود کنمور میده پدر من پول داره ولی نمیده مادرم کلی اذیت میکنه خد ...

همین کار و میخوام بکنم کار انلاین پیدا کنم😔

چون نمیدونم بیرون خونه چه کنم تا الان که صبح تا شب زندونی خونه بودم از این به بعد هم بابام نمیزاره برم بیرون خونه که چی اونم کار کنم بهم میگن برو کار کن میدونن من و بدبخت کردن نمیتونم پیدا کنم حتی پیدا کنم هم اجازه نمیدن هیچ هزار جور بازپرسی میشم که چطور و از چه طریقی و از کی پیدا کردی

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها اگه پول نداری میتونم رایگان بهت یاد بدم عکس از صفحات جزوه م بگیرم ولی باید همه ی تمرینات و دقیق ...

ممنونت میشم🥹اگه وقت داری

ممنونت میشم🥹اگه وقت داری

خواهش میکنم، ایتا یا بله داری؟ آیدی تو بفرست برام 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ایتام و استفاده نمیکردم دوباره راه بندازمش بفرستم🥹❤️نمیدونم ای دیم چیه

همین کار و میخوام بکنم کار انلاین پیدا کنم😔چون نمیدونم بیرون خونه چه کنم تا الان که صبح تا شب زندون ...

افرین دقیقا مثله خواهر من و تهش بهش میگن نرو نمیتونی بری سرکار 

حیف 3 سال جوونیه خواهرم حیفش

فرستادم❤️هر وقت شد بفرستین ممنون میشم🥹❤️

هیچوقت درک نمیکنن و نگفتن خیلی بهترهزندگی من برای بابام که عبارت بود فقط از درس و مدرسه و خونه چون د ...

چقدر تلخ بوده پس💔

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت