2777
2789
عنوان

دلم نمی‌خواد برم عروسی خواهرم

634 بازدید | 57 پست

بنا به دلایلی اصلأ رابطه خوبی باهم نداریم

عقدش هم به زور مامانم رفتم با کلی تنش و اعصاب خردی

چندماه دیگه عروسیشه و منم تصمیم گرفتم نرم 

یه بهونه ای هم جور میکنم بابت نرفتن 

ولی سوالم اینه که تو اون همه شلوغی کسی متوجه عدم حضور من میشه؟! شما اگه ببینید خواهر عروس نیومده عروسی چی پیش خودتون میگید؟🤔

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بد فکر میکنم😐

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت عروسیت بوده؟

منم با خواهرم رابطه خوبی ندارم ولی به خاطر آبروی خانوادم حتما میرم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قطعااا به چشم میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب نیست نری . برو کلی حرفم پشتتون درمیاد . کاری با حرف مردم ندارم ولی خاطره ی بد برا خواهرت نساز شا ...

من مقصر نیستم اون خیلی از من بزرگتره ولی مدارا نمی‌کنه 

حتی روز عقد هم می‌گفت برو نمی‌خوام اینجا باشی اگه خیلی برات سخته😂 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خواهرت عروسیت بوده؟منم با خواهرم رابطه خوبی ندارم ولی به خاطر آبروی خانوادم حتما میرم

من مجردم 

تو عقدش سرسنگین بودم چون تا همون روز عقد در حال قورت دادن من بود. منم از جام تکون نخوردم 

اینجوری برم بدتر نیست؟ 

من مجردم تو عقدش سرسنگین بودم چون تا همون روز عقد در حال قورت دادن من بود. منم از جام تکون نخوردم ای ...

نه ولی برو حتما 

آرایشگاه هم برو برای خودت چنتا عکس بگیر

شاید یروزی خواهرت به غلط کردن افتاد و سر پیری باهم اوکی شدید 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اولین حرفی که میزنن: یا اختلاف دارن یا اینقدر حسوده که نتونسته ببینه.

یه شب بیشتر نیست، هر چقدر هم ازش ناراحتید برید، نه برای احترام به اون، بلکه برای احترام به خودتون

که چه ادم نچسبیه.عروسی خواهرش نیومده

خودش نمی‌خواد 

شاید باورت نشه ولی من تو هیچکدوم از خرید ها و اینجور کاراش نبودم. یعنی اصلا با من مشکل داره