2777
2789
عنوان

رتبه ها اومد

97 بازدید | 6 پست

رتبه ها اومد 

خیلی خراب کردم مبارک خیلیا 😂

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تراز ۹۸۰۰ انسانی چه رتبه ای داده فرهنگیان قبول شدم نمیتونم رتبه ببینم

نمی‌دونم والا من سر در نمیارم دوستم ترازش همین حدودا بود خیلی رتبش خوب شده نگفت چند اما خودش هدفش تهرانه خیلی خوشحاله میگه تهران میارم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

فدا سرت خوبه که خودت میخندی😁

نتونستم درس بخونم سال اخر خیلی اتفاق بدی برام افتاد دیگع چکار کنم 

نمی‌دونم والا من سر در نمیارم دوستم ترازش همین حدودا بود خیلی رتبش خوب شده نگفت چند اما خودش هدفش ته ...

میدنم زیر هزار میارم احتمالا ۵۰۰ اینا بشه میخوام بدونم دقیق چنده حداقل روی دلم نمونه