2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تراپیست درکت میکنم چقد سخته

تجربه کردی؟ 

دلم میخواد همشو از اول تعریف کنم همش 

هیچکس به جز خودم رنج زندگی منو نمیکشه خدایا کاشکی به دلم گوش میدادم از اول 

من که از اول دوسش نداشتم وای به حال اونایی که میخواستن

تجربه کردی؟ دلم میخواد همشو از اول تعریف کنم همش هیچکس به جز خودم رنج زندگی منو نمیکشه خدایا کاشکی ب ...

هم تو خانواده دیدم هم با کسی که دوسش داشتم کات کردم قشنگ میدونم حالتو اگه میخوای تعریف کن

چاره‌ای ندارم پونزدع ساعت تو روژ میرم سرکارفقط خوب بخوابم خوب بخورم و با یه کوچ صحبت کنم تا هفت ماه ...

بچه نداری ؟  

ازه صبح تا شب برو سر کار بهترین راه حله 

خودم فقط با کار کردن تونستم دوران طلاقمو بگذرونم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
هم تو خانواده دیدم هم با کسی که دوسش داشتم کات کردم قشنگ میدونم حالتو اگه میخوای تعریف کن

از بچگی مهرش به دلم بود 

چند بار میخواستن بیان خواستگاری هی به خواهرم میگفتن 

چون خواهز بزرگ دارم آبجیم گفت فعلا آشنا بشن که اونا صبر نکردن هی گفتن عقد کنیم عقد کنیم 

من اشتباه کردم گذاشتم عقد کنیم 

باید آشنا می‌شدیم یکم از اون حس و حال بچگی کم میشد با شناخت و با احترام و با آرامش خودم عقد میکردیم که پافشاری نکردم همیشه آروم بودم میخواستم مودب باشم 

راستش نه من و نه شوهرم اوکی نبودیم هی مادر شوهر گفت همدیگرو پسندیدن 

ما رفتیم عقد کردیم و دعواها شروع شد منم که درست حسابی نمیشناختمش نمیخواستم زیاد 

اون اولش خیلی میخواست همه کاری میکرد سردی من. و که دید سرد شد اونم خانوادشم همینطور سرد شدن 

من راستش زیاد ضربه نمیخورم ضربه اصلی رو اون میخوره چون تجربه جدایی دیگه هم داشته در دوران عقد 

یادم میاد گاهی مهربون میشدیم انگور دون میکردم دهنش میکردم یا تو راه مسافرت برمیگشتیم خجالت میکشید که ماشینش کولر نداره  میگفت پاهاتو بذار بیرون باد بخوره زیر دامنت هی ماشینای باکلاسو نگا میکرد می‌گفت دلت نمیخواست اینارو سوار بشی 

اذیتش کردم 

خوب کردی توی عقد جدا شدی

تاپیکاتو دیدم 

من از اول میدونستم چه خبره و رفتم 

دیگه واقعاً فهمیدم هرکسی خودش صلاح زندگیشو بهتر میدونه 

خودم فکر میکنم برنامه‌ ‌ریزی میکنم و عمل میکنم 

به حرف دیگران اگر هم گوش بدم تهش برنامه خودمو عملی میکنم 

تا قبل عقد به مامانم میگفتم مامان میشه بگم نه؟ .اونم گفت نه دیگه حالا که به اینجا رسیده 

میگفت بزار یه دوماد خوب گیرمون بیاد 

الان خودشون میگن چرا رو حرفت سفت واینستادی 

دیگه فهمیدم