2777
2789
عنوان

خوش بحال هرکی که شوهر خوش اخلاق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 87 پست
خیلی خیییلی زیاد خیلی ایرادگیره از هرچی که بگی ایراد میگیره همیشه از همه چی ناراضیه ولی بیرون با دیگ ...

شوهر من قهر می‌کنه مرد گنده سه ماه سه ماه خودش فحش میده بی احترامی می‌کنه قهر هم می‌کنه..بچم شدیداً از دستش اذینه روانش..من ک دیگه هیچ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من قهر می‌کنه مرد گنده سه ماه سه ماه خودش فحش میده بی احترامی می‌کنه قهر هم می‌کنه..بچم شدیداً ...

اره بیچاره بچها

بچهایی که پدر بداخلاق دارن خیلی مظلومن 

الهی بمیرم برای بچهام

عزیزم 

بهت یچیزی بگم 

همینجوری که شما میگه بقیه میگن خوش بحالت به خاطر این همسر و زندگی 

مطمئن باش توی زندگی بقیه هم همیچین چیزایی هست 

هرکسی تو زندگی یه مشکلی داره 

هر مردی یه اخلاقی داره 

باید سعی کنی رگ خوابشو بدست بیاری 

خودتو با شرایط سازگار کنی 

وگرنه نه با این آدم که با هیچ کس نمیشه سر کرد 

چون هیچ کس کامل نیس

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
اولا خدا نکنه چرا اینقد نا امیدی همین ک همه میدونن خوش اخلاق و باشخصیت هستی کافیه کلا باید بیخیال بش ...

بعضی وقتا کم میارم جا میزنم 

پریشب که کتکم زد گفتم خدایا من بنده خوبی نیستم 

من صبور نیستم

من نمیتونم ازین امتحان سربلند بیرون بیام 

کاش منو میبردی پیش خودت دیگه نمیخوام بمونم تو این دنیات

عزیزم بهت یچیزی بگم همینجوری که شما میگه بقیه میگن خوش بحالت به خاطر این همسر و زندگی مطمئن باش توی ...

اره میدونم 

ولی بعضی وقتا کم میارم 

کاسه صبرم لبریز میشه مث امروز 😭😭

گلم شب رو کامل می کنی براش؟ چون مردا وقتی از جهت رابطه کم داشته باشن بیشتر اینطوری میشن

اینو یه عمریه میگن و دقیقا هم مشکل این نیست 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بعضی وقتا کم میارم جا میزنم پریشب که کتکم زد گفتم خدایا من بنده خوبی نیستم من صبور نیستممن نمیتونم ا ...

نه چه ربطی داره 

صبر و امتحان الکیه عزیزم

به خودت بیا از اول رو بهش دادی

بخدا من خودم اینقد زود عصبی میشم و کنترل زندگی دستمه ؛ شوهرم جیک نمیکنه؛ چون از اول بهای زیادی ندادم ؛ دیدم آخه سوار کار خوبیه 

خدا یا شکرت 🌹