2777
2789
عنوان

خوش بحال هرکی که شوهر خوش اخلاق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 87 پست
نه چه ربطی داره صبر و امتحان الکیه عزیزمبه خودت بیا از اول رو بهش دادیبخدا من خودم اینقد زود عصبی می ...

من اولش بچه بودم و مهربون اونم زرنگ و بداخلاق 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم ولی بعضی وقتا کم میارم کاسه صبرم لبریز میشه مث امروز 😭😭

میدونه عزیزم 

بالاخره آدم هستیم 

گاهی وقتا خسته میشیم 

اذیت میشیم 

حق داری 

ولی بخاطر خودت و بچه هات بگرد و راه حلش رو پیدا کن 

مطمئن باش میتونی یجوری رفتارشو بهتر کنی 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
میدونه عزیزم بالاخره آدم هستیم گاهی وقتا خسته میشیم اذیت میشیم حق داری ولی بخاطر خودت و بچه هات بگرد ...

میخوام هر طوری که شده برم پیش یه روانشناس 

دعا کن موفق بشم😥

میدونه عزیزم بالاخره آدم هستیم گاهی وقتا خسته میشیم اذیت میشیم حق داری ولی بخاطر خودت و بچه هات بگرد ...

وای ؛ مرد تغییر نمیکنه ؛ اصلا ذات تغییر نمیکنه

بخدا بابای من بد اخلاق

هنوزم بد اخلاق

خدا یا شکرت 🌹
وای ؛ مرد تغییر نمیکنه ؛ اصلا ذات تغییر نمیکنهبخدا بابای من بد اخلاقهنوزم بد اخلاق

افرین 

فقط باید دیده باشی تا درک کنی 

من ۱۵ ساله دارم تحمل میکنم دریغ از یه درجه بهتر شدن 

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

نه هیچوقت نمیگه طلاقمیزنه من نمیترسمم ولی هیچی هم نمیگم چجوری منظورتونه؟

خب یه بار بزنش؛ یا جیغو داد کن بگو میرم مثلا به عموت میگم ؛ از یه نفر که شرم میکنه

جسور باش بدونه نمیترسی

خدا یا شکرت 🌹
وای ؛ مرد تغییر نمیکنه ؛ اصلا ذات تغییر نمیکنهبخدا بابای من بد اخلاقهنوزم بد اخلاق

عزیزم کسی که بد اخلاقه قرار نیس یهو بشه خوش اخلاق ترین آدم دنیا ولی همون طور که بد اخلاقی رو بلده بالاخره میتونه بهتر رفتار کردن هم یاد بگیره 

خیلی وقتا باید از خودمون شروع کنیم وقتی میدونم یه کاری چه عکس العملی داره از طرف مقابل 

شاید نتونیم طرف رو تغییر بدیم ولی رفتار خودمون رو که میتونیم 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
خب یه بار بزنش؛ یا جیغو داد کن بگو میرم مثلا به عموت میگم ؛ از یه نفر که شرم میکنهجسور باش بدونه نمی ...

اول که بیشتر و محکمتر میزنه و اگر بگم هم بدتر اذیت میکنه هرچی بدتر شه 

نیست از اونایی که از کسی حرف شنوی داشته باشه یا شرم 

خیلی لجباز و کله شقه

ببین من واقعا نظری میذارم که ازش مطمئن باشم

و مشکلت رو باید این جوری حل کنی

به نظر میاد برات حسادت هست،  چشم زخم هست و طلسم شاید باشه که احتمالش خیلی زیاده

چله نور رو از تاپیکهای اخرم پیدا کن حدود ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره، روزی یه بار هست و بلافاصله نور درمانی رو شرکت کن که پین شده توی کانال تلگرام 

روی بایو پیج اینستاگرامه ، کانال تلگرامشون

@lady.energy7 اینستا👉

توی همون کانال تلگرام نتایج رو ببین

و بعد تصمیم بگیر که شرکت کنی  یا نه و اون بالا پین شده که میزنی روش موارد نوردرمانی رو میاره

تحصیل،  ازدواج و رزق و روزی و همین خوب شدن روابط در خانواده و موارد دیگه

هر ایتم صدهزار تومن

حصار خضری رو هم بخونی برمیگرده به کسی که طلسم میزنه و من این دارم میبینم با چشمهای خودم،  دو سال و نیم شاید که من دارم میخونم

نتایج حصار هم هست

حصار خضری منسوب به خضر نبی ع هست همون پیامبری که اب حیات خورده و الان زنده هستن

امیدوارم مشکلت حل بشه 

عزیزم کسی که بد اخلاقه قرار نیس یهو بشه خوش اخلاق ترین آدم دنیا ولی همون طور که بد اخلاقی رو بلده با ...

بخدا دوست من هی کوتاه اومد 

هی رعایت کرد ؛ شوهرش بهتر که نشد ؛ بدتر شد؛ این افراد باید طرد بشن وگرنه هیچی جواب نیست روشون

خدا یا شکرت 🌹
بخدا دوست من هی کوتاه اومد هی رعایت کرد ؛ شوهرش بهتر که نشد ؛ بدتر شد؛ این افراد باید طرد بشن وگرنه ...

نه عزیزم من نمیگم کوتاه بیان 

میگم خیلی وقتا میشه کاری کرد که جلوشو گرفت 

البته هرکس رفتارش متفاوته