2777
2789

من دیگه کم اوردم دارم جا میزنم 

از بس این مرد بداخلاقی میکنه غر میزنه دیگه کلافه شدم 

ظاهر زندگیم عالی ماشین صفر زیرپام شغل عالی حقوق عالی تیپ و قیافشم عالی 

جوری که همه بگن خوش بحال من!

اما من تو خونه این مرد غریبم دلم خونه ازبس باهام بداخلاقی میکنه 

البته از روزای خوبم بگم روزای خوبم داریم بعضی وقتا خوش اخلاقه اما بیشترش بداخلاق خیلی خیلی شدید هم بداخلاقه

همیشه استرس دارم 

دلم میخواد بمیرم

حتی بچهامم همیشه مضطربن بخاطر پرخاشگریاش

کاش دلم برا بچهام نمیسوخت فرار میکردم

هرکی شوهر خوش اخلاق داره خوش به حالش

ماهایی که شوهرمون بداخلاقه جهنممون همین دنیاس!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه مگه اخلاقاش؟

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

شوهرت ریز بین و ایرادگیره خیلی؟

خیلی خیییلی زیاد 

خیلی ایرادگیره 

از هرچی که بگی ایراد میگیره 

همیشه از همه چی ناراضیه 

ولی بیرون با دیگران رفتارش عالی تو خونه خیلی بداخلاقه

نمی‌دونی دلیل غر زدن هاش چیه؟ از جهت ماچ و بغل تامین‌ می کنی؟از جهت..... تامین میشه؟

به همه چی گیر میده و داد و بیداد میکنه 

به غذا گیر میده یه ایراد میگیره و داد و هوار میکنه ظرف میشکنه غذا رو پهن میکنه 

خیلی اذیتم میکنه 

نمی‌دونی دلیل غر زدن هاش چیه؟ از جهت ماچ و بغل تامین‌ می کنی؟از جهت..... تامین میشه؟

اون مواردم برای رفع نیازش همه کار میکنه اما اینکه همینجوری یبار نازم کنه هرررررگز 

به همه چی گیر میده و داد و بیداد میکنه به غذا گیر میده یه ایراد میگیره و داد و هوار میکنه ظرف میشکنه ...

گلم شب رو کامل می کنی براش؟ 

چون مردا وقتی از جهت رابطه کم داشته باشن بیشتر اینطوری میشن

چطوریه مگه اخلاقاش؟

خیلی دعوا راه میندازه تو خونه 

برای هر بحث کوچیک بیخود ۵.۶ روز قهر میکنه خون و نون منو یکی میکنه زجرم میده تا اشتی کنه 

فحش بد وبیراه بی احترامی حتی گاهی کتک ...

خیلی خیییلی زیاد خیلی ایرادگیره از هرچی که بگی ایراد میگیره همیشه از همه چی ناراضیه ولی بیرون با دیگ ...

معلومه کمال گرائه

مقابله به مثل کن ببین بدتر میکنه؟

البته امیدوارم راه حل اشتباه نداده باشم

اخه بابای منم قبلا خیلیی ایرادگیر بود ، یمدت منم الکی گیر میدادم بهش ، بعد خیلی خونسرد برخورد میکرد

الان یه گیری بده تاییدش میکنم یا میخندم عصبی نمیشم ازش ... اونم انگار اروم تر شده🤐

🩵🪸

بهت توصیه می کنم تنهایی برو مشاوره ازش راهکار بگیر

پول ندارم 

اونم ریز حسابش دستشه 

حتی پولی که تو کارتم میریزه مدام چک میکنه و میپرسه کجا خرج کردی 

واینکه مدام چک میکنه کجا رفتم چیکار میکنم سر کارم هست مرتب زنگ میزنه 

خیلی دعوا راه میندازه تو خونه برای هر بحث کوچیک بیخود ۵.۶ روز قهر میکنه خون و نون منو یکی میکنه زجرم ...

شوهر منم اینجوری بود شروع کردم هر روز سوره یس و ذاریات و طلاق و مزمل و انشراح را خوندم خیلی خیلی بهتر شده امتحان کن هیچ وقت ترک نمیکنم