2777
2789
عنوان

شما با این شرایط جای من بودین سقط میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 74 پست
عزیزم به خدا احساس میکنم دیگه توان بچه داری و بارداری ندارم خیلی سختمه خیلی اکثرا دور وریام هم ۲تا ب ...

خدابهت توان میده

اینم یک دوره است میگذره

فقط آرامش داشته باش تابچه شاد وسالم داشته باشی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداریام آخراش واقعا عذاب آوره بعدش سزارین سوم خیلی مبترسم وووی

دوستم ۳۷سالگی سزارین ۵ اش چندماه پیش انجام داد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

میگرن باید قطره گل بنفشه بخری بچکانی تو بینی اتخار پاشنه هم بزن گوگل طب سنتی خیر اندیشبچه ات هم پسر ...

چراپسر؟

عزیزم خدا حفظش کنه بازم ۷سال پیش شرایط بهتر بود الان اوضاع مملکت افتضاحع

چقدر منفی هستی

همه چیز منفی اش میبینی ومیگی 

سن ام بالاست حوصله وتوان ندارم

افسرده شدم

وزنم بالاست میترسم

اوضاع کشور بد

حوصله وتوان ندارم 

و...

واقعا فکر مبکنم بچه بیارم آبنده عذاب بکشه سخته

وااااای

منفی ، همش منفیییی

بگو این بچه میاد و یک شخصیت مهم وبزرگ میشه، 

عزیزم به خدا احساس میکنم دیگه توان بچه داری و بارداری ندارم خیلی سختمه خیلی اکثرا دور وریام هم ۲تا ب ...

عوضش در پیری اون دوروبریاتون تنهاتر از شما هستن 

بعدشم بچه به نظرم مادر و پدر رو به روزتر و جوانتر میکنه چون مجبوری همراهش باشی در نتیجه طبق سنش  در بازه های مختلف زندگی همراهش هستین و شما هم به روز میشی باهاش 

ببین من اینو توی خانواده شوهرم دیدم یکی از برادرهای شوهرم خانمش تو سن فک کنم ۴۲ سالگی بچه سوم رو آورد حس میکنم بخاطر این بچه به روزتر بقیه خواهر برادران و با اینکه بزرگتر همه هست از احوالات تازه ترا و سن پایینها و بچه ها آگاه تره 

تازه اگه بدونی من الان ۳۵ سالمه و تازه شرایط زندگیم  بعد ۹ سال ازدواج  داره میشه مناسب بچه داری از نظر خودم 

و تازه دارم بهش فکر میکنم بچه اولم رو بیارم ان شاء اله آخه تو چرا فک میکنی سنت بالاست گلم همش سه سال از من بزرگتری اما ماشالا شما زودتر زندگی رو تجربه کردی همین وگرنه جوانی 

امتحان کردی؟

اره امتحان کردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باید تخلیه ها انجام بشه قبل از استفاده از قطره گل بنفشهبعد رو پیشانی هم روغن سیاه دانه زد موقع دردان ...

روغن بنفشه امتحان کردم بی اثربود اونارونه ونمیدونم درموردشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چکار کردی اروم شدی بچت الان چند وقتشه میسه یه کم دلداریم بدی

۶ ماه تمام گریه کردم افسردگی و ویار وحشتناک 

امینوسنتز هزار تا درد باهم ریخته بود سرم

آخرم ۲۴ هفته وقتی ک دیگه یکم حال جسمیم بهتر شده بود کیسه ابم پاره شد و بچم از بین رفت