2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تخمین رتبه سیب ترش میگن حتی از بدبینانه هم بیشتر شده😭اون وقت من رو حساب خوشبینانه به همه گفتم ...

فعلا که رتبه نیومده کی گفته بدتر میشه؟ منروی تراز سوابق بدبینانه یارا حساب کردم 😭خداکنه بدتر نشه 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

مال بعضیا میگن اومدهتو گروه نوشتن...البته برای یک عده خاصی انگار فعال شده فقط

چییی رتبه؟ یا تراز؟😳تراز اومده بود فقط برا فرهنگیان

چییی رتبه؟ یا تراز؟😳تراز اومده بود فقط برا فرهنگیان

نه دیگه رتبه بعضیا اونم غیر فرهنگیان 

میگن به احتمال خیلی بالایی مال ما امروز میاد 

و دیگه فردا قطعی هست 

البته اینا تو گروه های تلگرام دیدم 

ولی اینکه رتبه بعضی افراد خاص اومده تأیید شده تو سیب ترش 

نه دیگه رتبه بعضیا اونم غیر فرهنگیان میگن به احتمال خیلی بالایی مال ما امروز میاد و دیگه فردا قطعی ه ...

واااا چ مسخرست🤐آره دیدم بهمنی گفته بود امروز احتمال خیلی بالا

خداکنه بد نشیم رقیبامون خوشحال شن💔

واااا چ مسخرست🤐آره دیدم بهمنی گفته بود امروز احتمال خیلی بالاخداکنه بد نشیم رقیبامون خوشحال شن💔

آره انشالله خوب بشیم😭❤️‍🔥

من پشت بودم فک کنم شما هم بودی 

امیدوارم امسال هردومون بریم واقعاً 🫠

آره انشالله خوب بشیم😭❤️‍🔥من پشت بودم فک کنم شما هم بودی امیدوارم امسال هردومون بریم واقعاً 🫠

ایشالا تاپیک قبولی تو ببینم❤️😘عزیزم ترمیم مجددی بودی؟

بخدا به حدی استرس گرفتم کل فامیل دارن فشار میخورن از الان حالا اگه بد بشم حسااابی دل شون خنک میشه🥺😭