2777
2789
عنوان

حرفهای مادرشوهرم و کنایه هاش نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 47 پست
واااییی چقد درکت میکنمخدا لعنتشون کنه که انقد با روح و روانمون بازی میکنن

بخدا با سی و یک سال سنم انقدر بهم تیکه انداخته جیگرم سوزونده مثل مریضهای روحی و روانی میمونم قشنگ

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

من دارم میرم بخوابم توام برو بخواب ناراحت نشو فکرت رو هم درگیر نکن اکثرا همینن بخدا فقط بلدن ناحق حر ...

الهی آمین  فقط خدا باید جواب مارو بهشون بده🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده خانواده شوهر حرف زیاد میزنن بخوای بشینی واسه هر حرفی خود خوری کنی دور از جونت داغون میشی

خیلی دیوونم کردن بخدا خیلییی

یاد بگیر جوابشو بدی که الکی حرص نخوری

همش تیکه میندازه ک من سنم زیاده با اینکه از همه عروساش کوچیکتره و پسرم ۸ ماهشه همش میخواد بگه ک من دیر مادر شدم و ۳۰ سال خیلی زیاده با اینکه نوه خودش ۲۸ سال سن داره و مجرده هنوز همش پشت سرم میگه عروسم سنش زیاده برای مادر شدنش دیر بود

بخدا با سی و یک سال سنم انقدر بهم تیکه انداخته جیگرم سوزونده مثل مریضهای روحی و روانی میمونم قشنگ

منم مث توم . 

دوساله عروسی کردم یه روز خوش ندیدم باهاشون

چن ماه یبار میرم خونشون مثل گراز حمله میکنن بهم انگار ارث باباشونو خوردم

واقعا خونوادگی عقده ای و اعصاب خورد کنن 

خداروشکر شوهرم مثل اونا نیس همیشه طرف منه ولی بازم دیونه شدم 

وااایییی الانم حرفاشون یادم افتاد خدا لعنتشون کنه زندگیمو تبدیل جهنم کردن 🤦🏻‍♀️

حسبی الله 

همش تیکه میندازه ک من سنم زیاده با اینکه از همه عروساش کوچیکتره و پسرم ۸ ماهشه همش میخواد بگه ک من د ...

خب بگه 

چه تاثیری تو زندگی شما داره؟؟؟

خود منم ۳۰ سالم بود بچه دار شدم 

اتفاقا فکر میکردم هنوز سنم کمه برای مادر شدن🤦

همون موقع بهش بگو اتفاقا از نظر خودم هنوز سنم کم بود برای مادر شدن 

حتی بگو الان نوع خودتون ۲۸ سالشه هنوز ازدواج نکرده 

همه اینا رو با خنده و طنز مانند بگو بهش 

خب بگه چه تاثیری تو زندگی شما داره؟؟؟خود منم ۳۰ سالم بود بچه دار شدم اتفاقا فکر میکردم هنوز سنم کمه ...

فکر کنم بخاطر این میسوزه و همش این نوه های سن بزرگش یادشون داده به پسر من داداش بگن فکر کن طرف با ۲۸ سال تفاوت سنی با بچم بهش داداش خطاب کنه عجیب نیس

منم مث توم . دوساله عروسی کردم یه روز خوش ندیدم باهاشونچن ماه یبار میرم خونشون مثل گراز حمله میکنن ب ...

الهی آمین جواب هرچی مادرشوهر نامرده با خدا

فکر کنم بخاطر این میسوزه و همش این نوه های سن بزرگش یادشون داده به پسر من داداش بگن فکر کن طرف با ۲۸ ...

فکر نکنم عجیب باشه گفتن داداش به بچه شما 

دختر خاله منم با تفاوت ۲۰ سال منو گاها اجی صدا می‌کنه 

ولی وقتی حس می‌کنی رو این قضیه حساسه شما هم دقیقا دست بزار رو نقطه ضعف طرف 

مثلا چیزی گفت راجع به سنت به همون دختر که میگی ۲۸ سالشه با خنده بگو ببین مادر جون چی میگهههه😁 مثلا به من میگه دیر بچه دار شدی و ... پس نسبت به شما چی میگه 😁

چند بار اینجوری بگی دیگه خفه میشه

چرا مادرشوهرا انقد خبیثن؟ والا یکی همسایه ماس عروسشو گذاشته رو چشمش ، اما خیلیا خبیثن متاسفانه 💔

شاید در دنیایی دیگر در ادینبورگ جادوگری زیبا باشم ... که دغدغه اش درست کردن معجونِ زردچوبه با زنجبیل باشد! ، شاید در دنیایی دیگر 🧸🦋