2777
2789

نداره

تو هر برهه ای باید چیزی داشته باشی که براش تلاش کنی و اون چیز دائما در حال تغییره

معنای واقعی و دائمی؟ نه، نمیتونی پیداش کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزیستانسیالیست :

میشه گفت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

جسم و مال و همه چی فانیه تنها انسانیت داشتن ما به نسل های بعدی انتقال پیدا می کنه 

باید به دنبال آرمان های معنوی بود که به روح  انسان تکامل کامل تر می بخشه 

روح ما از فرکانسه  و هیچوقت نابود نمیشه

هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست اینو کاملا همیشه درک کردم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دنیا مثل زمین و مسابقه فوتباله

همه چیش

تو زمین فوتبال نمیتونی همیشه موقعیت های خاص رو خودت برای خودت فراهم کنی ولی باید یاد بگیری اگه توپ جلوی پات اومد ازش استفاده کنی و گلش کنی 

باید دوست و دشمنی کردن رو بلد باشی

باید بلد باشی قانون زمین رو رعایت کنی چون قطعا یه زمانی سوت مسابقه میخوره و تو میمونی و خطاهایی کردی و گل هایی که میتونستی بزنی و نزدی 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی