2777
2789
عنوان

میشه سند بنام من باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه پایین خونه‌ی مادرشوهرمه طبقه بالا به اسم شوهرمه اصلا واسه مادر شوهرم نیس و خود شوهرمم هزینه ساخ ...

خب به مادرش ربطی نداره

مشکل کجاست الان

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

طبقه پایین خونه‌ی مادرشوهرمه طبقه بالا به اسم شوهرمه اصلا واسه مادر شوهرم نیس و خود شوهرمم هزینه ساخ ...

خب اندازه ی هزینه ی ساخت باید ازش بگیرین 

شما کل ملک رو صاحب شدین 

اگه خونه مال شماست چرا پنهانی میخوایین انتقال بدین ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خب بگو خونه خودمونه چرا میگی خونه مادرشوهرم.....اگه مال همسرت باشه اختیارش با خودشه.

یعنی چطور؟هم سند بنامشه هم خودش هزینه ساخت رو داده

الان دو تا سند دارین ؟ 

موقع ساختن مجوز گرفتین ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خب اندازه ی هزینه ی ساخت باید ازش بگیرین شما کل ملک رو صاحب شدین اگه خونه مال شماست چرا پنهانی میخوا ...

کل ملک رو نمیخایم فقط طبقه بالا 

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ‌ ک مخفی کاری حرامه اگر قران و نماز میخوندی میدونستی اون خونه مال مادر شوهرته باید اون راضی با ...

چه ربطی به نماز و قرآن داره؟؟

اینقدر دیدم نمازخون چه قدر گناه میکنه 

و همینطور کسی که نماز نمیخونه ولی انسانیت داره حلام و حروم سرش میشه

یعنی چطور؟هم سند بنامشه هم خودش هزینه ساخت رو داده

ببین 

پدر شوهر من هم سه طبقه ساخت 

سند به نام همسرم هست 

ولی فقط یه طبقه هزینه کرد 

دو طبقه رو پدر شوهرم پول داد 

خب اون دو طبقه مال اونه 

شوهرم می‌تونه بفروشه یا بده به من ولی حرومه چون دو طبقه مال پدر شوهرمه 

و بقیه خواهر برادر ها هم سهم میبرن 

ولی در کل من جای تو بودم چنین کاری نمی‌کردم 

سند بزنی اونجا موندگار میشی 

سعی کن بفروشین ، دور بشین از مادر شوهر 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

میخام بدونم باهمین سند که دست خودمونه میشه یا نه

سوالتون مبهم پرسیدی...خب اگه خونه برا خودتون و سند به نام شوهرته خب دیگه برا انتقال مشکلی نیست ولی اگه سند برا شوهرته ولی صاحب خونه مادرشوهرته بازم میتونید به اسم خودت بزنی ولی غیر اخلاقیه

کل ملک رو نمیخایم فقط طبقه بالا

باهاش حرف زدین ؟ نظر خودش چیه ؟ 

بنظرم این چیزا رو با صحبت منطقی حل کنید بهتره 

یه جا زندگی میکنین خوب نیست اختلاف بین تون باشه