2777
2789
عنوان

مهمونی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 49 پست
واقعا عجیبه🥲بگو چقد باید واریز کنیم شماره کارت بدین بعد پول شیرینیم کم کنین ازش

قبلا مثلا باهم دنگی دونی بیرون رفتیم ولی واقعا فکر نمیکردم امشب اینطوری باشه!

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنویس پول آب و برقمون چقدر میشه من سرویسم رفتم یادم رفت پول بزارم

وای 😂😂😂😂😂مخصوصا سرویس 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ما دونفریم همه اطرافمون ۵ ۶نفرن مهمونی ما خیلی پیاده میشدیم واقعا کم میاوردیم هی جارو برقی هم میخور ...

حرف شما درسته..من هم قبول دارم مهمونی واقعا هزینه داره...از قبل اگر اعلام کنند واقعا اوکی هست..ولی اینطوری یک جوری میشه

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

ببخشید باورم نمیشه 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
ساکن اروپا بودن قبلا؟؟؟

😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای 😂😂😂😂😂مخصوصا سرویس

اخه من خودمم با دختر داییم رفتیم بیرون بعد اصرار که باید بیایی خونمون منم رفتم تا رسیدیم ناهار نخورده بودیم این زنگ زد سوخاری سفارش داد بخدا من میگفتم میرم و فلان باشه بیا خودمون املت بپزیم گفت نه که نه بعد اورد منم یکی دوتا خوردم موند بقیش داشتم میومدم خونه توراه پیام زد سهمت میشه ۱۸۰ 😁

اگ کوچکترین حرفی بزنی فردا پشت سرت صحفه میزارن کلی چرتو پرت میگن قشنگ بپرس چقدر بزنم؟هرچقدر گفت دنگ شیرینی اونارو کم کن یگو دنگ شیرینی اتقدر شد بقیشو بزن اصلا برو خودت نیار بلاک نکن فقط دیگ جایی نرو باهاشون بهانه بیار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اخه من خودمم با دختر داییم رفتیم بیرون بعد اصرار که باید بیایی خونمون منم رفتم تا رسیدیم ناهار نخورد ...

بیشووووووره چقد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
حرف شما درسته..من هم قبول دارم مهمونی واقعا هزینه داره...از قبل اگر اعلام کنند واقعا اوکی هست..ولی ا ...

اره دیگه خونه بوده اعلام نکردن شیرینی نباید میگرفتین برا اون همه ادم حداقل ۸۰۰افتاده شیرینی