2777
2789
عنوان

چیقدر زن بودن سخته 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 64 پست
در هر قشری از جامعه کسایی هستن که برخلافش عمل می‌کننعموماً چادر نماد حجابه،[حجابم که فقط پوشش نیست و ...

من پیشنهادی اینه که برو از خدا بخواه گناهتو ببخشه چون خانواده بهت ادب یاد ندادن که راحت به مردم تهمت میزنی.

انسانیت رو فقط تو ظاهر دیدی 

حتما دیگران شمارو اینجوری قضاوت کردن که اینجوری قضاوت میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه زنها سخت تره براشون که شکی نیست اما مردها هم کم سختشون نیست. البته اگه مردددد باشن نه نررررر

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
نه ذهن شما مریضه که فکر می‌کنی پوشش متناسب در اختیار بودنه.خیلی ها با چادر هزار تا غلط میکنن مهم ذات ...

الان این تاپیک چه ربطی به پوشش داشت 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عهيارو داره ميگه توي پوشش راحت هستم ميگي در دسترس همه اي😂بعد ميگي قضاوت چي؟حناي شما ديگه پيش ما رنگ ...

کسی که برای خودش ارزش قائل نیست که پوشیدگی‌و حفظ کنه در دسترس همه نیست؟

خوبه در دور و اطرافیانم خوب می‌بینیم این چیزا‌رو...

شما وقتی از پیش ی فقیر رد بشین، خرید هاتونو آسه می‌برید آسه میارید تا نبینه و دلش نخواد، اونوقت آدم برای بدن خودش انقدر کم ارزش قائل باشه که همه و هر جور آدمی بتونه ببینه؟ 

منم شاغلم عزیزم دوتا هم بچه دارم ماشین ظرفشویی هم ندارم. اما بچه هام رو عادت دادم کمک کنند تو خونه.

والا هیچ کس تو خونه ما عادت نکرده به کمک کردن 

اگه الان بگم ظرف بشورید یه دعوایی راه میافته که خودم از گفتنش پشیمون میشم 

همین الان پسرم هسته هلو رو گذاشت رو میز 

حداقل امروز فقط امروز بیست بار بهش گفتم میوه میخوری پیش دستی بزار زیر دستت که آب میوه رو فرش و میز نریزه 

فقط همون لحظه میگه باشه ولی باز تکرار میشه 

عهيارو داره ميگه توي پوشش راحت هستم ميگي در دسترس همه اي😂بعد ميگي قضاوت چي؟حناي شما ديگه پيش ما رنگ ...

با اینکه خودم محجبه هستم ولی بله حق باشماست حرفش کاملا نامربوط بود

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

کسی که برای خودش ارزش قائل نیست که پوشیدگی‌و حفظ کنه در دسترس همه نیست؟خوبه در دور و اطرافیانم خوب م ...

بدن رو با كالا يكي ميكني؟😂

مطمئنا مشكل از اطرافيان شماست كه جنبه ي ازادي پوشش رو ندارن😂😂

کسی که برای خودش ارزش قائل نیست که پوشیدگی‌و حفظ کنه در دسترس همه نیست؟خوبه در دور و اطرافیانم خوب م ...

بابا بیخیال بشین تروخدا 

الان کلا موضوع تاپیک یه چیز دیگه است 

فقط این رو بگم این همه گفتید و حرص خوردید تاثیری هم داشته ؟؟؟؟ 

ول کنید توروخدا حوصله دارید