2777
2789
عنوان

چیقدر زن بودن سخته 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 64 پست
کسی که برای خودش ارزش قائل نیست که پوشیدگی‌و حفظ کنه در دسترس همه نیست؟خوبه در دور و اطرافیانم خوب م ...

شما داری زیاده روی میکنی منم یه خانوم چادری هستم ولی کلی دوست آشنا کم حجاب دارم چه دلیلی داره شما میگین هرکس اینجوری نباشه پس در دسترس همه هست ‌.این طرز فکر اصلا حالب نیست

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدن رو با كالا يكي ميكني؟😂مطمئنا مشكل از اطرافيان شماست كه جنبه ي ازادي پوشش رو ندارن😂😂

وقتی یک چیز بی ارزش می‌شه می شه کالا...

ندیدین کلیپ و عکس هایی که زن ها رو تو خارج پشت ویترین میزارن برای فروش؟؟؟

وقتی تا این حد بی حجابی پیشرفت کنه میشه این 

بدن رو با كالا يكي ميكني؟😂مطمئنا مشكل از اطرافيان شماست كه جنبه ي ازادي پوشش رو ندارن😂😂

سلام مارکز

چند روز پیش میگفتم این دختر کجاس

نگو‌تعلیق شدی 

بابا چرا آنقدر کاربری های مارو تعلیق میکنن؟؟

خوووبی؟

شما داری زیاده روی میکنی منم یه خانوم چادری هستم ولی کلی دوست آشنا کم حجاب دارم چه دلیلی داره شما می ...

کم حجاب و بی حجاب زمین تا آسمون فرقشه،

تا حالا ازشون پرسیدین چرا اینجوری میگردین؟

گفتن بخاطر دلمون درسته؟ شما چرا اینجوری میگردین‌؟ بخاطر دلتون؟

فکر می‌کنید حجاب ی مسئله ی احساسی باشه که دل براش تصمیم بگیره!؟

کم حجاب و بی حجاب زمین تا آسمون فرقشه،تا حالا ازشون پرسیدین چرا اینجوری میگردین؟گفتن بخاطر دلمون درس ...

حجاب نمیشه به زور وتوهین برای کسی احبار کرد عزیز دل 

بله حجاب یه نعمت من زن باید قدرشو بدونم 

ولی با احترام به نظر من حتی اونی که حجاب درستی نداره باز نمیشه بهش گفت هرجایی من با این لفظ شما مشکل دارم 

وگرنه کشف حجاب وبی حجابی مطلق از نظر من هم یه هنجار شکنی بزرگ در کشور ما

سلام مارکزچند روز پیش میگفتم این دختر کجاسنگو‌تعلیق شدی بابا چرا آنقدر کاربری های مارو تعلیق میکنن؟؟ ...

سلام خوبي قربونت برم؟

آقا من سر همين مسئله ي صادق هدايت و حجاب تعليق مشكي شد كاربريم

وسط دعوا يه نقل قول از هدايت كردم

ريپلاي زدن گفتن هدايت كمونيسته

سر همين تهمت دعوامون شد و كاربري اولم تعليق مشكي شد😂😂

كاربري دومم هم همون روز سر قطعي برق تعليق قرمز شد،چرا؟چون گفتم كه ما توي دولت آقاي رئيسي هم برقمون هرروز ميرفت😂😂😂

ني ني يار نميدونم مشكلش با من چيه واقعا😂

حجاب نمیشه به زور وتوهین برای کسی احبار کرد عزیز دل بله حجاب یه نعمت من زن باید قدرشو بدونم ولی با ا ...

من گفتم هرجایی؟😐

عجیبه...

این لفظ و به کار نبردم

پوشش یعنی چیزی که انسان بین جامعه ارائه می‌ده از خودش

حتی صحبت کردن، قرار نیست همون چیزی باشه که در ذهن می‌چرخه و صرفاً یک نمایشیه در جامعه و میان مردم

پوشش هم همینه، نه باطن شمای چادری به فرض، و نه باطن دوستان کم حجاب‌تون از ظاهر مشخص نیست و فقط خدا ازش باخبره

کسی هم با ذات کسی کاری نداره، اما چیزی که آدم‌ها از خودشون ارائه میدن در جامعه باید موجه باشه

چون قلب پاک اعمال پاک میاره

اینکه بری خونه کسی دزدی و بگی من قلبم پاکه اومدم برای نیازمند این و بدزدم خیلی کار قشنگ و نازیه؟ 

ی دلیل مضحکانه ست

راجع به جمله ی آخرتون، از بی حجابی مطلق منظورتون لخت شدنه؟ چون بی حجابی مطلق این‌و می‌رسونه

یعنی شما فکر می‌کنید فقط لخت شدن آسیب می‌زنه ولاغیر؟

......

سلام خوبي قربونت برم؟آقا من سر همين مسئله ي صادق هدايت و حجاب تعليق مشكي شد كاربريموسط دعوا يه نقل ق ...

حالا الانم بگیم باز تعلیق میشیم 

خوشحالم پیدا کردم کاربریت رو 

فدای تو 🫂

میدونی کاربرای شناخته شده مثل ما بیشتر و زودتر تعلیق میشن 

اما الان دیگه نمیگم چرا خیلی تازگی‌ها تعلیق شدم پشت هم 🥲🤐

اتفاقا اون تاپیک با کاربری دومت بودم 😅

مراقب این کاربریت باش 😘

حالا الانم بگیم باز تعلیق میشیم خوشحالم پیدا کردم کاربریت رو فدای تو 🫂میدونی کاربرای شناخته شده مثل ...

دقيقا همينطوره

بايد مراقب بود

منم خوشحال شدم پيدام كردي همش به اميد اين بودم كه امضام رو ديدي و شناختي🥲😂

منم هفتم كاربري دومم ازاد ميشه

اونو خيلي دوسش دارم حتي بيشتر از كاربري اولم🥲خدا كنه بتونم زبون به دهن بگيرم ديگه تعليق نشم😂💗

من گفتم هرجایی؟😐عجیبه...این لفظ و به کار نبردمپوشش یعنی چیزی که انسان بین جامعه ارائه می‌ده از خودش ...

شما برگرد یک بار پیام اولت بخون چقدر تند جواب دادی !!! من میگم این راهش نیست .همین

دقيقا همينطورهبايد مراقب بودمنم خوشحال شدم پيدام كردي همش به اميد اين بودم كه امضام رو ديدي و شناختي ...

اخه خط فکریمون تغریبا یکیه 

من کاربرای که کامنت درست میزارن رو چک می‌کنم یادم بمونن

دیدم عه مارکز خودمونه 😂

آزاد شدی تونستی خبرم کن 💜🫂

شما برگرد یک بار پیام اولت بخون چقدر تند جواب دادی !!! من میگم این راهش نیست .همین

جواب سوالامو ندادینا😂🫱🏻‍🫲🏼

پیام بلند‌و با ی پیام کوتاه جواب دادین...

باشه حق با شماست! 

بنده تند و شما آرام، ان‌شاءالله عاقبت‌تون بخیر

اخه خط فکریمون تغریبا یکیه من کاربرای که کامنت درست میزارن رو چک می‌کنم یادم بمونندیدم عه مارکز خودم ...

واي آره خيلي باهم تقاهم داريمم

دقيقاا منم همين كارو ميكنم😂

چشم حتما خبرت ميكنمم

احتمالا تاپيك بزنم به همه به صورت عمومي بگمم😍🥲