2777
2789
عنوان

چیقدر زن بودن سخته 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 64 پست
جواب سوالامو ندادینا😂🫱🏻‍🫲🏼پیام بلند‌و با ی پیام کوتاه جواب دادین...باشه حق با شماست! بنده تند و ...

دوتا گروه تو کشور هستن که رومخن یکیش اونایی که افراطی وخودشون علامه میدونن یه گروهم اونایی که در مقابل اینان به خیال خودشون دنبال روشنفکری واین قبیل کاران هر دو بیشترین ضرر به مملکت میزنن .انشالله خدا عاقبت همه‌مون بخیر کنه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا گروه تو کشور هستن که رومخن یکیش اونایی که افراطی وخودشون علامه میدونن یه گروهم اونایی که در مقا ...

از افراط منظورتون حرف های منه؟

اگر نسبت به بی حجابی و یا حتی کم حجابی بی تفاوتید این با دین‌تون خیلی مغایرت داره.

از افراط منظورتون حرف های منه؟اگر نسبت به بی حجابی و یا حتی کم حجابی بی تفاوتید این با دین‌تون خیلی ...

بی تفاوت نیستم ولی سعی میکنم حرف های رهبرم وسرشار سلیمانی در مورد دختران کم حجاب الگو قرار بدم ! 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن