2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا هم ترافیک شده مهم ترین چیز هم توی ترافیک رفتن هست

شما اول تو یک مکان خلوت تمرین کن . بعد که خوب پدال ها زیر پات اومد و تسلط کافی پیدا کردی ؛ جای شلوغ هم میری . 

به قول معروف آسته آسته 😄

حالا به رانندگی خیلی علاقه داری ؟ 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

اووو انقدر این اتفاق برای من افتاده

اصلا برات مهم نباشه

فیلمای آموزش رانندگی خیلی زیاد ببین

من هم آیین نامه هم آزمون شهری رو بار اول قبول شدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شما اول تو یک مکان خلوت تمرین کن . بعد که خوب پدال ها زیر پات اومد و تسلط کافی پیدا کردی ؛ جای شلوغ ...

من خیلی دوست دارم ولی ماشین بابامه ترسم دارم خبر بشه بزنم جایی سرم داد بزنه

من خیلی دوست دارم ولی ماشین بابامه ترسم دارم خبر بشه بزنم جایی سرم داد بزنه

خوبه که علاقه داری . 

باید ترست رو کنترل کنی . برای همه همین طور بوده . اولش با ترس اما بعد عادت کردن . 

منم رفتم دنبالش . الان تو مرحله آزمون با افسر هستم اما از رانندگی کردن خوشم نمیاد . فقط مجبوری رفتم 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺